Најновије

НАЈШОКАНТНИЈА ИЗЈАВА ТРАМПА ИКАДА: Открио ко стварно управља Америком!

Председник САД Доналд Трамп изјавио је да се све време бори против "дубоке државе" коју, како истиче, чини група веома злобних људи, веома штетних по Америку.

Трамп (Фото: flickr. com)

Трамп је истакао да има могућност да сломи "дубоку државу".

- То је група веома злобних људи, веома штетних по нашу државу. Сви сте ви били жртве "дубоке државе" било да сте свесни тога или не, малтретирали су вас све ове године - рекао је Трамп за "Еј-Би-Си" одговарајући на питање о злоупотребама које су откривене у администрацији, али тек пошто је један од његових људи Ричард Гренел постављен на место вршиоца дужности шефа Националне обавештајне службе.

Доналд Трамп је рекао да је Гренел сјајан и да је добро обављао свој посао, те да мисли да ће га добро обављати и Џон Ретклиф који је пре неколико дана постављен уместо Гренела на ту функцију, преноси "Спутњик".

Председник САД наглашава да и даље има људи који су део "дубоке државе", који не раде добро свој посао, те да се он против њих бори.

- Погледајте шта је Ричард Гренел урадио за осам недеља на позицији в.д. директора служби, а људи пре њега нису радили ништа две и по године. Требало је то да разоткрију. Тако да сам врло разочаран у одређене људе. Неки људи су урадили феноменалан посао, али шта ја радим? Борим се са "дубоким државом". Борим се против мочваре - нагласио је Трамп.

“ Режим користи полицију као извор прихода, а не као службу грађанима.” Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА