Најновије

ПОСЛАНИК СНС ЈАВНО O РАСУЛУ У СТРАНЦИ - ТО СУ МИШЕВИ: Велики део функционера калкулише где ће прећи

Протести грађана, епидемија короне и хистерично понашање Александра Вучића од почетка пандемијске кризе по свему судећи су жестоко уздрмали Српску напредну странку и власт, а велики број функционера спрема излазну стратегију и прелете након пада Вучићевог режима. Правда је већ писала да је подршка Вучићу на најнижем степену од доласка на власт.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

О томе какво је катастрофално стање у СНС сведочи и посланик СНС Владимир Ђукановић који је своје страначке колеге оптужио за калкуланство и планирање бежаније.

- Што се тиче сабораца из странке, част храбрим изузецима којих заиста има и дивним члановима, али велики део вас функционера могу да назовем мишевима. Немате срца, кукавице сте и најгори калкуланти. Ви који калкулишете где ћете прећи ако би се власт променила гори сте ми сто пута од ових што нас толико мрзе. Ви ми се посебно гадите – написао је Ђукановић на свом Фејсбук профилу коментаришући нападе опозиоције на њега због учешћа у бакљадама.

Ових дана читам свашта о себи. Бес, фрустрација, најпримитивнија мржња, све то је изашло према мени из мозга оних који...

Posted by Владимир Ђукановић on Недеља, 03. мај 2020.

Подсећамо да је Ђукановић узео учешће у окупљањима напредњака и бакљадама на кровоима зграда током полицијског часа, али да га други страначки функционери нису следили у оваквој акцији.

Ђиласе лопове!

Posted by Владимир Ђукановић on Среда, 29. април 2020.

Да ли је случајност што се напредњачка акција бакљама поклопила са сатанским праљзником ватречитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА