Најновије

СРАМОТА! Дечаку испред радње испало 2.000 динара, а потез овог Нишлије разбеснео је Србију! (ВИДЕО)

Колико пута вам се догодило да на улици видите да је некоме испао новац? Вероватно би свако у првом тренутку помислио да тај новац задржи, али би у већ у следећем прорадила савест и новац би сте вратили власнику. Већина да, али не и овај човек, чија ће вас реакција најблаже речено згрозити и разочарати.

Нишлија разбеснео србију (Фото: Фејсбук/принтскрин)

Како на видео снимку који је на свом Фејсбук профилу поставила Бојана Лилић, мајка детета коме је непознати мушкарац без имало стида украо новац, може се видети старији мушкарац који у друштву вероватно своје унуке видевши да је малолетном детету испред радње испао новац само пришао и покупио га са пода, без размишљања да врати детету које у том тренутку није било свесно да му је новац испао.

- Малопре сам послала сина у месару Шеци у Рентгеновој улици у Нишу. Док је вадио списак испале су му паре, 2.000 динара. Ево видите како "господин" краде новац од детета и учи своју унуку лепом понашању!!! - написала је Бојана у објави на друштвеној мрежи.

- Наравно да није битан новац, него се дете испрепадало, плакао је сатима... - додала је она у објави.

Како се може видети у коментарима људи су били у неверици.

"Срамота", "зар од детета да краде", "не могу да верујем на какве је гране спало наше друштво", "леп пример даје детету", само су неки од коментара.

Непријатно изненађење сачекало је оне који су били на листи извршитеља због дугова за неплаћене рачуне приватним или јавним предузећима. Уплата је уместо у њиховим џеповима, са банковног рачуна завршила код извршитеља!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА