Најновије

БОЈКОТАШИ МИ ЦРТАЈУ МЕТУ НА ЧЕЛУ: Сергеј Трифуновић: "Један ме ударио песницом, а други напао шрафцигером"

Сергеј Трифуновић лидер ПСГ, који је данас нападнут у центру Београда, рекао је у изјави за "Ал Џазиру" да му мету на челу цртају симпатизери опозиције која је прогласила бојкот предстојећих избора.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Трифуновић је у изјави за поменуту телевизијску станицу описао како дошло до инцидента у Кнез Михаиловој улици.

- Каже ко је купио овај шатор, ја му кажем Вучић, он каже: "Да, да, Вучић, знамо да је Вучић", ја рекох: "Али, Ђилас је платио озвучење"... Каже он: "Немој ти мени..." ја сад провалим да је човек заиста озбиљан и кажем: "Поздравите Вашу госпођу мајку". То је заиста све што сам рекао. И следи такав ударац, ја скачем на њега, моји ме држе... И онда други човек пролази бициклом, али то је човек који већ три дана долази овде и баца најгоре могуће увреде, који на мене вади шрафцигер. Цео наратив који део опозиције која је у бојкоту, упућује ка нама, да смо продани Вучићеви плаћеници, раде исто оно што ради Информер Драгана Вучићевића и Пинк Жељка Митровића, они цртају мете на нашем челу и онда долази до оваквих случајева - рекао је Сергеј Трифуновић у изјави за "Ал Џазиру".

Подсећамо, на лидера ПСГ насрнула су данас два мушкарца од којих је један песницом ударио Трифуновића у главу. Како је саопштено из МУП, обојица су приведена након инцидента.

Прочитајте ОВДЕ   ко се то жестоко посвађао у ТВ студију.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА