Најновије

Били Ајлиш објавила песму за нови Бондов филм "Није време за умирање"! (ВИДЕО)

Петострука добитница Гремија, Били Ајлиш, данас је објавила своју нову песму НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ, званичну насловну нумеру за предстојећи филм о Џејмсу Бонду!

Били Ајлиш (Фото: Тарамоунт)

Песму је продуцирао њен брат Финеас, такође добитник Греми награде, заједно са Стивеном Липсоном, док су оркестрални аранжман урадиили Ханс Зимер и Мет Данкли, а гитариста је Џони Мар. Песма “Није време за умирање” пласирана је у сусрет биоскопском старту филма, 2. априла ове године.

Осамнаестогодишња певачица је најмлађи уметник који је и писао и изводио насловну нумеру за филм о Џејмсу Бонду и изводиће је уживо по први пут, заједно са Финеасом и специјалним гостима Хансом Зимером и Џонијем Маром у Лондону 18. фебруара у оквиру Брит Аwардса.

 

Млада певачица је изјавила: "Луд је осећај бити део свега овога. Бити у прилици да напишеш насловну песму за филм који је део тако легендарног серијала, велика је част. Ово је најкул франшиза која је икада постојала. Још увек сам у шоку". Њен брат Финеас је додао: "Целог живота сам маштао да напишем песму за филм о Бонду. Веома смо срећни на прилици да имамо удела у овако легендарној франшизи".
 
На велико задовољство свих фанова франшизе и легендарног агента 007, од данас од 15 часова у продаји су карте за филм "Није време за умирање", који у наше биоскопе стиже 2. априла! Искористите тренутак, не оклевајте, будите први који ће набавити карте за овај светски филмски спектакл и уживајте у свему што само Џејмс Бонд може да нам пружи!

У филму “НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ” Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов стари пријатељ из ЦИА, Феликс Литер, молећи га за помоћ. Мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Прочитајте ОВДЕ  све о новој улоги Виљема Дефоа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА