Најновије

СКРОЗ ГОЛА! ПРОЦУРИО ЕКСПЛИЦИТНИ СНИМАК ДРАГАНЕ МИТАР: Овако је мамила Еда док је био са женом (ФОТО 18+)

Задругар Едис Едо Фетић је месецима у "Задрузи" тврдио да се од своје супруге Зилхе и њихове љубави опростио још давних дана. Међутим, све више испливавају докази који указују на супротно.

Драгана (Фото: Инстаграм)

Наиме, Едо је био у никад већој љубави са својом супругом пред сам улазак у ријалити, и то је вешто крио. Разлог је била његова садашња љубавница Драгана Мита, због које је како се тврди наводно и ушао у "Задругу".

С друге стране, задругарка и Едова љубавница Драгана Митар, себе не сматра одговорном за мешање у њихов брак упркос многим осудама јавности и задругара, нити сматра да је она била та која је Едиса натерала да почини прељубу са њом. 

Фетићева супруга је након свега што јој је муж јавно приредио поднела тужбу против њега, док се он не обазирујући се на то, у јавности редовно појављује са љубавницом, најчешће испод јорган планине.

Но, пре извесног времена је испливао приватни снимак Драгане Митар, експлицитног садржаја у коме се дотична љубавница појављује гола, шири ноге, показује свој полни орган, силиконске груди и све то забележава својим мобилним телефоном. Предпоставља се, само за Фетићеве очи док је он још увек тада био са својом женом Зилхом.

Какву ће буру ово изазвати у Белој кући, остаје да видимо.

Процурио нецензурисан снимак голе Ане Кораћ који можете погледати ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА