Најновије

ЖИВКОВИЋ ПОЗВАО ОПОЗИЦИЈУ НА ИЗБОРЕ: Хајде да непријатно изненадимо Вучића и да му направимо велике проблеме! (ВИДЕО)

Председник Нове странке Зоран Живковић изјавио је да је образложење власти за укидање ванредног стања због тога што има мање новозаражених и преминулих од корона вируса лаж, јер их је било много мање када је оно уведено у марту.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

Живковић је рекао да је сигурно да ће многе ванредне мере остати и даље на снази, након укидања ванредног стања, осим полицијског сата, који је требало укинути и раније, а упитно је и да ли га је требало уводити.

Остају друге мере, надам се да ће сви грађани пазити на себе, јер је опасно да себи дозволе да их лече (Златибор) Лончар, (Александар) Вучић, (Александар) Вулин и та екипа, истакао је он.

Живковић је позвао Савез за Србију и оне који су му блиски да још једном размисле о бојкоту избора, јер "ниједан бојкот у историји човечанства није успео".

“Позивам их да још једном, убрзано, са јасним разумевањем, размисле шта значи одлука о бојкоту. Позивам их да до краја недеље непријатно изненадимо Вучића, да од понедељка има опозициони демократски фронт и велике проблеме”, нагласио је он.

Живковић је најавио да ће руководство Нове странке на седници у недељу донети коначну одлуку о изласку на изборе или њиховом бојкоту.

Прочитајте ОВДЕ зашто ће Народна странка бојкотовати изборе.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА