Најновије

РАТ У ОПОЗИЦИЈИ: Трифуновић напао Бориса Тадића на Твитеру! Ево шта му је рекао!

Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић назвао је бившег председника Србије и првог човека СДС Бориса Тадића "мудрим старцем Нестором пред Тројом".

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Он је то написао на свом Твитер налогу вечерас, након Тадићевог гостовања на Н1.

- Борис Тадић. Мудри старац Нестор пред Тројом. Уздржите се глупавих коментара, говорим шта сам данас видео - навео је Трфуновић.

Он међутим, није навео на шта конкретно мисли.

Иначе, Тадић је вечерас говорећи у емисији "360 степени" рекао да је на састанку лидера опозиције, који је одржан данас након што је ПСГ донео одлуку да учествује на изборима, предложио излазак на јединственој листи.

- Ја сам предложио компромисно решење: да опозиција уједињена изађе на изборе на листи која би се звала "Листа за бојкот". Странке би јасно ставиле до знања да неће учествовати у раду парламента, али и да су против Вучићеве власти - рекао је, између осталог, Тадић.

То би, како је рекао, био продужетак политике бојкота. Такође, навео је и да су услови за политичку борбу сада лошији него што су били.

- Најлошија одлука је нејединство опозиције. Не кажем да ћемо наступати на изборима, да ћемо бојкотовати изборе, али ћемо бити оној политичкој опцији која ће да очува јединство - навео је Тадић.

Српски генерал осуо паљбу по Александру Вучићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА