Најновије

ДОКТОРКА КИСИЋ У ВЛАДИ? Мали и Расим сигурни, по кладионици! Смрзнућете се кад видите проценат Ане Брнабић!

Актуелни министри Синиша Мали, Расим Љајић и Милан Кркобабић сигурно остају у фотељама и после избора, премијерка Ана Брнабић близу је томе да поново буде шеф владе, а право изненађење је докторка Дарија Кисић Тепавчевић, која има велике шансе да уђе у Немањину 11!

Др Кисић Тепавчевић (Фото: Влада Србије)

Тако је макар према најновијим квотама, које је прва, уочи избора 21. јуна, избацила кладионица „Меридијан“.

Понуђено је клађење на будуће министре, премијера, председнике општина и улазак странака у парламент. Најсигурнији за место у новој влади су Мали (1,01), Љајић (1,03) и Кркобабић и Ивица Дачић (1,05), а добро стоје и министри Александар Антић (1,20), Славица Ђукић Дејановић и Бранко Ружић (1,30), као и Јадранка Јоксимовић (1,40). Шансе за министарска места имају и Кисић Тепавчевић с квотом 1,50, Ненад Поповић и Зорана Михајловић са 1,70.

Занимљиво је да су у листу уврштени и остали лекари из кризног штаба Владе, па је тако квота на доктора Бранимира Несторовића 5,00, Предрага Кона 10,00, а Горана Стевановића 11,00.

Актуелна премијерка Ана Брнабић је фаворит за шефа владе с квотом 1,50, следе Милош Вучевић са 2,50 а Бранислав Недимовић с квотом 3,00. Квота на Дачића за ову функцију износи 15,00, на Горана Весића 45,00, Жељка Митровића 120, а Чеду Јовановића 250. Кад су странке у питању, граница за СНС износи 61,01 одсто, за ПСГ 4,0, за СПС-ЈС 13,75, за СРС 4,01, као и проценат излазности, где је граница 52,5. Квота на сваку игру износи 1,80.

ПСГ дефинитивно излази на изборе, а аналитичари процењују да имају шансу ако Сергеј не забрља!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА