Најновије

ОГЛАСИО СЕ ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Нацисти из уредништва РТЦГ емитовањем Томпсона циљано провоцирају српски народ!

Демократски Фронт у свом новом саопштењу сматра да комплетно уредништво ТВЦГ треба под хитно да поднесе оставку, након што је јутрос на првом програму пуштена музичка нумера познатог усташког првака Марка Перковића Томпсона. Кажу да се ради се о циљаној провокацији усмереној ка српском народу у ЦГ, СПЦ и свима који поштују вредности традиционалне Црне Горе.

Демократски Фронт (Фото: Јутјуб)

„Међутим, Томпсон и слични приличе ономе што је дух РТЦГ и јасно нам је да од те оставке неће бити ништа, јер су дукљански нацизам, антисрпство и антиправославље постали симболи такозваног јавног сервиса, али смо дужни да, због грађана који су принуђени да плаћају тај медијски отпад, скренемо пажњу на то какве протуве управљају практично главним институцијама ове земље” саопштено је из тог политичког савеза.

Они су истакли да овакви испади, са нацистичком позадином, учестали су од стране режима и његових структура и само се потврђује оно на шта је упозоравао и наш велики патријарх Иринеј – да данашња Црна Гора подсећа на НДХ.

„Такође, немамо уопште било какво поверење у Савет РТЦГ, који је напуњен људима из владајућих странака и као такав задужен да подстиче антисрпску кампању на овом партијском медију. На нама је да запамтимо све оне који су за рачун Мила Ђукановића годинама ширили мржњу према српском народу, СПЦ, традиционалној ЦГ, како би у времену које је пред нама такви одговарали, заједно са шефом режима, за све што је урађено овом народу”, закључили су из ДФ.

РТЦГ на Дан победе емитовала Томпсонов спот! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА