Најновије

ХИТНА РЕАКЦИЈА МИНИСТАРСТВА: Ево шта је Михајловић поручила поводом буре на Фејсбуку због пада на градилишту!(ФОТО)

Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије, озбиљним саопштењем реаговала је на шаљиви текст „Зорана Михајловић се стровалила на градилишту, осећа се добро, није тешко повређена!“, који је на сатиричном порталу „зицер“ објављен уз фотографије једне америчке комичарке која подсећа на њу.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић стровалила се на градилишту и добро се угрувала. Срећом, осим прелома кључне кости, леве руке, три ребра и уганућа обе шаке, није имала тежих повреда. Ексклузивне фотографије пада Зоране Михајловић у ископини на грађевини можете погледати доле ниже мало - стоји у тексту портала који објављује само шаљиве и измишљене вести уз принтскринове снимка плавокосе америчке комичарке настале на једном градилишту.

Међутим, како је тај текст привукао велику пажњу јавности, а фотографије „лажне Зоране“ се прошириле по друштвеним мрежама, министарка је одлучила да реагује, пошаље деманти и објасни да се ради о фото-монтажи. Михајловићева је у писаној изјави истакла да „увредљиви текст представља неуспелу фото-монтажу“, као и да иза свега стоје њени политички противници.

- Већ на први поглед се види да је реч о фото-монтажи, чак врло неуспешној, која само показује на шта су све у овој кампањи спремне неке странке које воде - голубари! - нагласила је Михајловићева.

Додала је да колико су успешне те, како је навела, голубарске партије у својим измишљотинама, показује и да се нису чак ни сетили да тој жени на градилишту, која више личи на лутку, обоје шлем у розе.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић и генерални директор кинеске компаније „Чајна рејлвеј интернешенел компани“ Ху Сјаојунг разговарали су данас о реализацији пројекта модернизације брзе пруге од Београда до Будимпеште.  Прочитајте ОВДЕ   све детаље.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА