Најновије

ДАРКО МЛАДИЋ О СУДБИНИ РАТКА У ХАГУ: Мој отац се никад не би убио као Праљак!

Дарко Младић, син бившег команданта Ратка Младића, каже да његов отац никада не би дигао руку на себе, без обзира на исход коначне пресуде, коју из Хага најављују за прву половину следеће године.

Дарко Младић (Фото: Јутјуб)

Неадекватно лечење

На питање како види коментаре на друштвеним мрежама да бивши генерал ВРС требало да поступи "херојски" попут бившег хрватског генерала Слободана Праљка, који је пред ћитавим светом испио отров на суђењу, Дарко Младић одговара:

- Генерал Младић због судбине своје ћерке то никада не би урадио, без обзира на исход пресуде. Они који мисле на то и сугеришу, нека на свом примеру покажу да су спремни и храбри, па онда да коментаришу друге - навео је он.

Онима који Ратку Младићу желе најгоре поручује да су "трошили огромне ресусре и немају доказе за то шта су га оптужили и да би се фокусирао на то да нам генерал буде жив и здрав и да се што пре врати у Србију". Истиче да је његов отац озбиљно угрожен и да, и поред тога што је овластио породицу да има увид у медицинску документацију у Хагу, од њих то упорно крију:

-Што му је лошије, то ми добијамо мање докумената. наш тим је једноставно закључио да он има унутрашње крварење, које траје већ дуго, од операције пре два месеца. На почетку се опоравио, али му се стање нагло погоршавало и он је био све горе. 

-Не лече га адекватно, не добија медицинску негу која је потребна, дпбија погрешну терапију, по закључцима наших стручњака, то је разлог зашто смо изузетно забринути - каже Дарко Младић. 

Нетранспарентно

Додаје да највише информација добијају од њега самог кад он усмено пита лекаре за поједине параметре и да му "некад кажу, некад не". 

- Није генерал једини који има здравствене проблеме тамо, многи су на чудан начин завршили живот и никад нико због тога није одговарао - навео је Дарко Младић и додао да је Хаг нетранспарентам иако тврде супротно.

СНС прекршила закон због спота у КБЦ Звездара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА