Најновије

ИСЦУРИО ТАЈНИ СНИМАК ДОГОВОРА ОКО РУШЕЊА ТРАМПА: Сорош и Стејер означени као спонзори паравојне левичарске групе АНТИФА (ВИДЕО)

Као дeо серије тајно снимљених видео записа у којој се откривају левичарске организације попут АНТИФА, Проџект Веритас (Project Veritas, срп. Пројекат истине) је објавио снимке за које тврди да приказују крајње леве демократе који се хвале финансирањем од стране Џорџа Сороша и политичким везама.

Џорџ Сорош (Фото: Јутјуб)

Том Стеjер – који се неуспешно борио за председничку номинацију Демократске странке за 2020. годину – и либерални финансијер Џорџ Сорош обојица су именовани за финансијске доприносе у новом клипу Рефјуз Фашизм (Refuse Fasicm, срп. Одбити фашизам), организацији посвећеној уклањању председника Доналда Трампа и потпредседника Мајк Пенса са дужности.

Енди Зи, национални организатор групе, током седмоминутног видеа спомиње да Стејер „можда не жели бити директно повезан“ са групом, јер има „политичке амбиције“ које могу бити угрожене таквом везом, али Зи каже да је група у комуникацији са Стејеровим помоћником и „главним саветником за изгласавање неповерења председнику“.

Зи такође помиње да су у ову групу укључени и бивши запослени у председничкој кампањи Хилари Клинтон из 2016. године.

Ти Стерн, водитељка подружнице ове групе у Атланти, приказана је на вечери са новинарима Веритаса на тајном задатку, где открива да је група добила „гарнт“ од контроверзног милијардера Сороша.

Силицијумска долина се такође помиње као главни извор прихода ове групе. Касније Стерн позива „хиљаде људи, затим милионе“ да изађу на улице и делују као разорна сила све док председник не напусти функцију.

Видео је трећи део у низу видеа Веритаса који је требао разоткрити левичарске организације попут Рефјусе Фашизм и АНТИФА, групе које стоје иза или су део многих протеста који су у току у САД.

Рефјусе Фашизм је група која све више и више привлачи пажњу конзервативаца. Аутор и режисер Динеш Д’Сојза описао их је као дио лево-оријентисане паравојне снаге.

„Левица је распоредила паравојну јединицу. Буквално имају паравојне снаге на улици. То није само АНТИФА. То су и остале групе: Рефјусе Фашизм, Блек Лајфс Метер (Black Lives Matter, срп. Живот црнаца је важан) и тако даље “, рекао је Д’Сојза.

Претходни Веритас-ови тајно снимљени видео снимци приказују припаднике Антифа који промовишу насиље попут копања очију и борбене обуке за предстојеће протесте.

 

Американци ухапсили кинеског шпијуна! Више о томе ОВДЕ!

Извор: logicno.com/ С. Филиповић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА