Најновије

"ПЕДОФИЛИ, СИЛОВАТЕЉИ, ИДИТЕ НА ЛЕЧЕЊЕ!": Вучић бесан на Хрвате због транспарента

Председник Србије Александар Вучић реаговао је на транспарент навијача Динама из Загреба, који су се "похвалили" усташким пиром усред Загреба транспарентом који је згрозио и Хрвате.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Наиме, група хулигана истакли су транспарент на којем пише "Је*ат ћемо српске жене и децу".

Вучићу су новинари током посете у Пожеги у фабрици Будимка, предочили транспарент хулигана Динама о којима он није имао лепе речи.

- Они нису увредили само жене, већ и децу. Ти људи треба да иду на лечење, јер је очигледно да су у питању педофили. А силоватељи иду увек у исту категорији са педофилима. Шта ће радити са женама и децом, то више говори о њиме, него што говори о Србима или о нашим женама и деци. Али сигуран сам да то није већина хрватског народа, већ да је то скупина оних који који од своје мржње не знају шта ће.

Вучић је истакао да константно доживљава нападе у хрватским медијима и да је то због тога што је Србија јача, а да му не пада на памет да се извињава попут неких његових претходника за Олују, Бљесак, Јасеновац, Јадовно...

- Мени су људи из наших стручних служби измерили, сваки дан сам био нападнут у хрватским медијима. Ја сам им на томе захвалан, не би ме нападали да бар мало не вредим. Неке пре мене нису ни нападали, тада нисмо имали ни Будимку, ни ауто-пут, ни војску, ни полицију, нисмо имали ништа, осим што смо им се додворавали и извињавали за све.

- Данас не идемо против никога, али не могу да им се извињавам за Олују, за 250.000 протераних Срба, не могу да се извињавам за Бљесак, за Јасеновац, за Јадовно и Пребиловце, ни за шта за то не могу и нећу да се извињавам. Да ли желимо добре односе у будућности? Да, желимо. Да ли ће Србија да буде јача, хоће! Утолико ће и ти напади бити све јачи - нагласио је Вучић.

Андрија Мандић спречен да уђе у Црну Гору! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА