Најновије

ГОРИ ТВИТЕР! Заратили Трифуновић и Ковачевић! Жестока прозивка! (ФОТО)

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић и редитељ Синиша Ковачевић синоћ су опасно заратили на друшвеној мрежи Твитер.

Сергеј Трифуновић, Синиша Ковачевић (Фото: Јутјуб)

Повод је био коментар Ковачевића на инцидент који се одиграо пре два дана у Кнез Михајловој улици када је један пролазник физички насрнуо на Трифуновића. Ковачевић није штедео глумца, па га је отворено прозвао да бежи када је фрка уколико му неко не чува леђа.

- Знајући Сергеја, он, кад је фрка, обично плаче, извињава се или бежи. Осим кад је са Паном или Легијом. Много ми се јуче курчио и кочоперио. То наводи на закључак да је одлучио да се мало бави режијом. Код глумаца у његовим годима то није ретка појава. Ем главњак ем сви пишу о теби - написао је Ковачевић на свом Твитер налогу.

Није дуго требало да лидер ПСГ-а одговори у себи својственом маниру. - Синиша драги... ниси овако писао када ми је Лончар послао УКП у фондацију. Али ћу претпоставити да ти је неко неписмен и малициозан хаковао твитер налог - написао је Трифуновић.

Но, Ковачевић је имао спреман одговор на ово пецкање. - Серјожа мили. Тада твоји сарадници нису писали да ти моја странка црта мету на челу и стоји иза покушаја атентата на тебе - поручио му је редитељ. Изгледа да Трифуновићу његово писање није дало мира, па је на крају објавио неке од његових порука, попут: "Драги Сергеј, на једној страни је таленат, доброта, шака која брише сузу...Мало ли је. Пружена рука са жутом дуњом. На другој септичка јама прекривена глибом и пуне шаке. Одбраниће те дечији осмеси и родитељска захвалност. Здрав ми буди Храбриша и Добрице, те написао одговор:

- Да ли можеш Синиша да ми објасниш моменат у коме сам од "Храбрише", постао онај "који плаче, извињава се и бежи"? Питам због карике у личном развоју, а сигуран сам да је интелектуална громада таквог кова, у стању да ми да одговор на питање. Хвала - завршио је Трифуновић расправу.

Нуди ли ЕУ споразум о две Немачке? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА