Најновије

СОРОШЕВЦИ У СРБИЈИ ПОДВИЛИ РЕПОВЕ: Трамп најавио стављање Антифе на листу терористичких организација

Председник Америке Доналд Трамп рекао је у недељу да ће његова администрација уврстити покрет Антифа на америчку листу терористичких организација због насилних протеста после убиства 46-годишњег црнца. Његова одлука биће тежак ударац за финансијера покрета, мултимилијардера Џорџа Сороша, чији пипци сежу и до Србије.

Антифа у Србији (Фото: Јутјуб)

Корисницима друштвених мрежа упала је у очи промена на Твитер налогу потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић. Наиме, она је са налога обрисала реч антифа, па су корисници прокоментарисали да се очигледно "уплашила Трамповог гнева". Други пак сматрају да је само обрнула ћурак пошто види куда ветар дува у политици светских сила.

Познаваоци антифа идеологије кажу да се они боре, између осталог, и за неконтролисани прилив миграната, не осуђујући узроке њиховог масовног егзодуса. Промовишу мултикултуралност, непостојање граница, а фашистима сматрају све заговорнике националног суверенитета, уз неизбежне нападе на "диктаторе" Доналда Трампа и Владимира Путина.

Укратко, залажу се за укидање традиционалног друштва и то врло нечасним методама и акцијама, које нескривено промовишу невладине организације под Сорошевим окриљем.

Блиско су повезани са удружењем CANVAS, организатором такозваних обојених револуција, а чији је истакнути члан Срђа Поповић, идеолошки творац Отпора деведесетих година прошлог века.

-Наравно да је тзв. антифа покрет у ствари глобалистичка ударна песница, маскирана у причу о демократији и људским правима. И њихови следбеници у Србији боре се за "мултикултурализам", схваћен као мелтинг пот, лонац за топљење, који треба да укине све националне разлике.

Они се боре за уништење породице кроз тријумф тзв. политичког хомосексуализма, за права миграната, чије миграције организује Сорош, итд. Агресивни су у рушењу националних држава и успостављању глобалног тоталитаризма.

И код нас и у свету реч је о ономе што Слободан Антонић зове "НВО левица" и антифа манекени. То су фолиранти из више средње класе који глуме побуну, а служе глобалистичким господарима - каже проф. др Владимир Димитријевић.

Срђа Поповић плаћени превратник

- Наши антифа ликови су безначајни да би били поменути, а људи попут Срђе Поповића, једноставно, плаћени су превратници који раде за глобалну империју. Дакле, антифа је једна врста глобалистичког постмодреног, софт фашизма, који не жели друго и другачије, осим ако у питању нису геј-права и права животиња. Најбоља одбрана од њих је изградња истински демократског друштва, заснована на владавини закона - сматра проф. др Димитријевић.

Откривени скривени планови за колапс Русије, Запад стоји иза свега. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА