Најновије

ПЛАНЕТА У СТРАХУ! Ким Џонг Ун спремио ракетни удар на Јужну Кореју!

Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун најавио је скорашњу провокацију Сеула и спремност за моментални ракетни удар на Јужну Кореју.

Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун (Фото: Јутјуб)

Према севернокорејским изворима, ако се Сеул одлучи на такву провокацију, ракетни удар на Републику Кореју биће испоручен моментално и без упозорења.

Према државним медијима Северне Кореје, власти Републике Кореје припремају масовну провокацију на граници земље, намеравајући истовремено да подигну 3.000 балона у ваздух са лецима кампање која има задатак да испровоцира суседну земљу.

- Ближи се време казнених мера - пренели су севернокорејски медији.

Ово је далеко од прве стварне претње од Ким Џонг Уна Сеулу, и очигледно је да је вођа севернокорејске државе заиста спреман да предузме најрадикалније мере, које су, узгред, предузете олако у Републици Кореји, очигледно, не схватајући да као резултат уништења ракета Пјонгјанг може бити колосална, да не спомињемо хиљаде потенцијалних жртава.

Званични Сеул још увек није коментарисао тренутну ситуацију.

Северна Кореја је 18. јуна позвала свог јужног суседа да одустане од оптуживања Пјонгјанга и сматра га одговорним за рушење канцеларије на граници. У супротном, могло би да претвори Сеул у рушевине.

Прочитајте ОВДЕ како је Трамп запретио Мадуру.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА