Најновије

ЈЕРЕМИЋ НА КОРАК ОД НАПУШТАЊА СЗС! Народна странка почела припреме за председничке и београдске изборе

Седница Преседништва Народне странке одржана је пре две вечери, а главне теме биле су анализа избора и будућност те странке у Савезу за Србију.

Вук Јеремић (Фото: Јутјуб)

Донета је одлука да Народна странка већ крене у кампању за нове изборе кад год они били.

"Већ смо почели да обилазимо градове. Свеједно хоће ли неки нови избори бити ускоро или чекамо 2022. годину за београдске и председничке изборе, планирамо да их дочекамо спремни", каже саговорник.

Открива и да се на седници Председништва разговарало о будућности Савеза за Србију и да је закључак да је мисија због које је био основан СзС завршена.

" Бојкот је био тачка окупљања странака и покрета у Савез за Србију. Пошто су завшени избори, завршена је и тема бојкота, па је време да се крене даље", наводи.

Како каже, лидер Народне странке Вук Јеремић не би хтео да буде први који ће озваничити да напуста Савез и то би препустио некој другој организацији.

"Сагласили смо се да Вук Јеремић и Драган Ђилас треба да се састану у најскорије време, да поразговарају и да виде каква је будућност Савеза за Србију, иако је Народна већ наставила самостално даље", прича исти извор.

Идеја Јеремића и његовог окружења је да се са Ђиласом, али осталим лидерима СзС договори да разлаз буде споразуман, без скандала и свађа, али да свако даље крене својим путем.

Савез за Србију формиран је након београдских избора одржаних у марту 2018. године када су се оснивачи, стављајући своје разлике по страни, усагласили око 30 тачака платформе програма са којом су изашли пред грађане.

Трамп тврди да Немачка дугује НАТО-у трилион долара! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА