Најновије

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ВИДОВДАНА: Додик поручио да је српска војска увек била на страни правде, мира и слободе!

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик честитао је команданту Трећег пешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ бригадиру Милану Радојчићу, официрима, подофицирима и војницима Видовдан - крсну славу Војске Републике Српске и овог пука, нагласивши да је српска војска увек била на страни правде, мира и слободе.

Милорад Додик (Фото: predsednik.rs)

Додик је нагласио да је Војска Републике Српске основана да би се заштитио српски народ, а својом храброшћу и одважношћу поносно је чувала Републику Српску и њену тероторију.

Он је подсетио је да је "Трећи пешадијски (Република Српска) пук наставио да баштини тековине Војске Републике Српске, која је гарант опстанка српског народа на овим просторима", пише Срна.

-Видовдан је датум када се присећамо свих страдалника за слободу српског народа, а посебно наших храбрих хероја који су дали своје животе у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату за слободу коју дана сви ми уживамо - истакао је Додик.

Он је поручио да је морална обавеза и дужност свих садашњих, али и будућих генерација да чувају успомену на Војску Републике Српске и да са огромним поштовањем и вечном захвалношћу чувају сећање на њихову жртву, саопштено је из кабинета српског члана Председништва БиХ.

У Загребу постављају спомен плочу руским војницима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА