Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НАЈСТРАШНИЈИ СНИМАК ИЗ АМЕРИКЕ: Полицајац крвари на смрт, људи га само снимају

Пензионисаног полицијског капетана упуцали су пљачкаши у залагаоници у Ст. Луису, а његово убиство је преношено на Фејсбуку уживо.

Дејвид Дорн (Фото: принтскрин)

Дејвид Дорн (77) упуцан је у торзо око 2:30 ујутро. Умро је на тротоару испред продавнице, Lee's Pawn & Jewelry, у улици 4123 Martin Luther King Drive. 

Полиција није извршила хапшења и рекла је да нема осумњичених. Власти су најавиле награду од 10.000 долара за информације које воде до хапшења.

Етичко друштво полиције, које представља црне официре у Сент Луису, описало је Дорна као "брата који би дао свој живот за њих ако мора".

Убиство се догодило у ноћи насиља и разарања у Ст. Луису. Дорнова супруга, Ан Мари Дорн, рекла је да је њен муж пријатељ власнице залагаонице и да је радио за њу. Појавио се у продавници када би се огласили протупровални аларми на згради, рекла је.

Дејвид Дорн се повукао из полицијске управе у Ст. Луису 2007. године након 38 година посла. Тим Фитч, бивши шеф полиције округа Ст. Луис, упамтио је Дорна као "правог државног службеника."

Видео Дорновог убиства Фејсбук је оборио убрзо након што је емитован, али компанија је у изјави навела да је то грешка, објашњавајући да видео није изричито прекршио политику компаније о насилном и графичком садржају.

- Ожалошћени смо оним што се јуче одиграло у Ст. Луису - рекао је портпарол Фејсбука.

- Према нашим правилима, видео је покривен знаком упозорења, али остаје на платформи како би људи могли да подигну свест или осуде овај догађај.

Ко је човек због којег гори Америка прочитајте ОВДЕ.

Извор: STLToday

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА