Најновије

"БРНАБИЋКА, СРАМ ТЕ БИЛО!" У Новом Пазару лажирају стање у болницама

"Пацијенти до јуче лежали на поду, по ходницима, а данас их отпуштају кући и поспремају унутрашњост болнице како би изгледало да је све у реду и да нема толико оболелих", само је један од коментара згрожених Новопазараца уочи посете премијерке Ане Брнабић, која је заједно са министром здравља Златибором Лончаром дочекана уз салву звиждука и повике: "Срам вас било".

Ана Брнабић (Фото: Влада Србије)

Епидемија коронавируса у Новом Пазару букнула је у последњих неколико дана. Болнички капацитети су попуњени, најтежи пацијенти су танспортовани у ковид болнице у Београд, а они који су остали у болници у овом граду, лежали су на ћебади на подовима и ходницима.

Председница Владе Србије Ана Брнабић и министар здравља Златибор Лончар посетили су данас најугроженије подручје у Србији, а на видео снимцима који су се појавили из новопазарске болнице, види се распремање и сређивање унутрашњости, а нема ни пацијената који су до јуче лежали по ходницима.

На друштвеним мрежама тврди се да је већина теже оболелих од вируса ковид-19 отпуштено из болнице уочи посете премијерке, како би се јавности представило да ситуација није толико опасна.

- Замисли мизерије када цело особље од рано јутра сређује болницу и помера пацијенте из ходника због доласка Ане Брнабић. Још само што нису почели да крече. Дочек се спрема - један је од коментара на мрежама.

- Спорно је то што су пацијенти до јуче лежали на поду, по ходницима, а данас их отпуштају кући, јер јавност у Србији мора да види да је све под контролом. Ипак долазе Брнабић и Лончар, вероватно и цела екипа Пинка, Информера и слично - написао је још један Новопазарац.

Како преноси портал Нова, Брнабић и Лончар дочекани су у Новом Пазару уз салву звиждука и повицима: "Срам вас било".

Вучић и после контакта са зараженима ћути о тестирању. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА