Најновије

Бранко Драгаш: Вучићев режим може пасти само на улици! Највећа криза и глад у Србији долази на јесен кад се све исцрпи из народа (ВИДЕО)

Eкономиста Бранко Драгаш изјавио је да су предстојећи избори у Србији “приватни и последњи на којима ће победити Александар Вучић”.

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

“И свет сада види да је диктаторски режим огољен и то је разлог зашто смо пали на листама. Све листе које излазе на изборе су приватне листе Александра Вучића и народ једино кроз протесте може показати незадовољство”, рекао је Драгаш и оценио као скандалозно приказивање спота СНС без Косова и Метохије као и предају вештачког језера Газиводе Албанцима.

Он тврди да је обичан народ, као и чланови СНС незадовољни.

“Они лагано капирају превару коју Вучић ради са њима и како је успео од поштених и добрих људи који су га искрено подржавали да направи будале. То најбоље показује пример приватизације ПКБ и радника који тамо протестују а чланови су СНС”, додао је Драгаш.

Он тврди да ће након ових избора земља доћи у безизлазну економску ситуацију и за то нуди решење.

“Највећа криза и глад у Србији доћи ће на јесен кад се све исцрпи из народа. Вучић је суманути диктатора који не поштује Устав нити иједан закон ове земље. Његова биографија је романтизована верзија кривичног закона, и сад је томе дошао крај јер га ни полиција ни војска не жели бранити а криминалци које је окупио брзо ће му окренути леђа”, истакао је Драгаш.

Прочитајте ОВДЕ шта Српска листа ради у новој приштинској влади.

Извор: Славијаинфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА