Најновије

Нови форензички криминалистички роман Тес Геритсен у продаји од 6. јуна

У књижаре стиже девети роман из серијала о медицинској истражитељки Мори Ајлс и детективки Џејн Рицоли, „Једини сведок“.

Фото-Лагуна

Пргава и одлучна детективка Рицоли и усамљена и наизглед хладна докторка Ајлс хероине су америчке ауторке Тес Геритсен. Читаоце су освојиле не само језивим случајевима у које се уплићу, већ и паралелним причама о својим приватним животима, о љубави, мајчинству, породичним везама.

У густим сенкама бостонске кинеске четврти лежи одсечена шака. На крову зграде је тело коме је та шака припадала, тело риђокосе жене обучене у црно. Две сребрнасте власи – не људске – нађене су на телу. То су једини трагови које налази детективка Џејн Рицоли, али су довољни да она и медицинска истражитељка Мора Ајлс дођу до открића да је њихова истрага повезана са догађајем од пре деветнаест година, пуцњавом у кинеском ресторану у којој су страдале четири особе, док је починилац извршио самоубиство.

Једна жена повезана са тим злочином још је жива, тајанствена учитељица борилачких вештина, која се сада налази на мети неумољивог зла. Да би решиле случај, Рицолијева и Ајлсова морају да упознају свет древних кинеских предања и да надмудре невидљивог противника, немилосрдног као ударац кинеске сабље…

Тес Геритсен је напустила успешну лекарску каријеру да би подизала децу и посветила се писању. Добитница је награде „Неро Wолфе“ за роман „Нестала“ и награде „Рита“ за роман „Хирург“. Њене књиге преведене су на 40 језика и широм света је продато више од 25 милиона примерака. Живи у Мејну. 

Роман „Једини сведок“ можете пронаћи од суботе 6. јуна у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари www.delfi.rs и на сајту www.laguna.rs .

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА