Најновије

ЂИЛАС: Једини начин да не гласате за Вучића је да не гласате 21. јуна

Једини начин да не гласате за Вучића, је да не гласате 21. јуна, изјавио је за Н1 председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и оценио да „Вучић неће бити власт за две године, а можда и раније“.

Ђилас (Фото: Јутјуб)

Упитан како ће изгледати кампања бојкота, Ђилас је рекао да иду по Србији, деле Новине које штампају, као и да су направљени спотови за мреже. Он је поручио да је за њега излазак на изборе одрицање од жеље да се промени систем.

„Свако ко изађе даје прећутну дозволу да настави да ради као претходних година. Бојкот није идеално решење, али сваки човек који одбија да учествује тог дана моћи ће да се боље осећа и да буде поносан. Људи бојкотују јер не постоје услови, а не због странака“, истакао је он.

Каже и да изласност није битна, јер је једина битна излазност она на границама.

„Нама 60 хиљада људи оде заувек, ми о томе треба да причамо, свако ко тврди да је самостално скупио потписе, кажем да није истина, потписе могу да сакупе СНС, СПС и Шапић“, рекао је он.

Говорећи у Европској унији Ђилас је рекао да је некоректна према Србији, али да ипак има нека правила. Имаћемо ускоро разговор са (Тањом) Фајон и (Владимиром) Билчиком и свашта ћу да им кажем. Зато што су саучесници у овоме што Вучић ради, уводи један, да не кажем фашизам, како се зове кад пале бакље и пуштају одвратност близу моје деце, када пале куће новинару, како се то зове“, упитао је он.

За оне који су се предомислили и ипак одлучили да изађу на изборе, Ђилас каже да су га неки разочарали. Поручује и да тако мисли о свима, сем о Сергеју Трифуновићу и додаје да он излази на изборе јер верује. Оценио је и да је у Савезу за Србију направљено доста грешака и да мора да се реформише.

Нову колумну Ведране Рудан прочитајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА