Најновије

ЦЕЦА ПРВИ ПУТ О СКАНДАЛУ КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАЛА ЊЕНА ЖУРКА: Ђоковића и мене линчују због короне!

Цео живот Светлане Цеце Ражнатовић је помпезан, па је тако и од њене прославе поводом рођења унука Жељка направљен велики скандал! Ни крива ни дужна, нашла се на мети критика, јер су се она, њен син Вељко и неколико гостију заразили коронавирусом.

Цеца Ражнатовић (Фото: Јутјуб)

Цеца први пут говори о линчу који је доживела и тврди да то није заслужила. Баш као ни Новак Ђоковић, који је организовао хуманитарни Адрија тур, на ком се заразило неколико спортиста, међу којима и сам Новак, као и његова супруга Јелена.

- Апсурдно је да се људи линчују зато што је на њиховој журци или турниру неко заражен короном. Нико није имао лошу намеру, а на крају крајева, свако је дошао на своју одговорност и на турнир и на моју прославу. Али пошто је сада у јеку та корона, ствари су се поставиле као да сам ја увезла вирус из Кине и донела га на славље. Страшно је то, а страшно је и ово што сада раде Новаку! Човек је добио дозволу да организује турнир. Дозволиле су му Србија, Хрватска, Босна.. Није ни у мојој ни у Новаковој моћи да одлучујемо шта треба, а шта не, него постоје стручњаци који доносе такве одлуке - каже Цеца.

Она додаје да је не гризе савест што су се баш на њеном слављу многе познате личности заразиле.

- Нисам се осетила кривом ни у једном моменту. Док су важиле мере забране окупљања, ја сам их поштовала. Исте вечери када је била моја забава у Београду је отворено неколико ноћних клубова и сплавова. Па одржана је и утакмица полуфинала Купа између Црвене звезде и Партизана. Значи, држава је на основу процене стручњака дала дозволу да ми можемо нормално да функционишемо.

Ражнатовићева каже да се јавност обрушила и на Душицу Јаковљевић, која је од оних који су били на прослави поводом рођења малог Жељка прва сазнала да је позитивна. Водитељку "Задруге" су многи означили као особу која је заразила Цецу и њене госте.

- Жао ми је што су и ту жену сви напали, као да је она крива за нешто. Па људи су носиоци вируса и без симптома. Нико није крив што је болестан.

Данас, готово месец дана од прославе, каже да јој је најважније да нико од њених гостију није имао тежу клиничку слику. Ни она сама корону није ни осетила.

- Нисам имала никакве тегобе. Осећала сам се потпуно здраво, али сам се превентивно тестирала због бебе. Нисам била забринута да ли се Жељко заразио, али нисам хтела да ризикујем, јер нисам себична. Зашто бисмо заразили бебу или снајку, која после порођаја има ослабљен имунитет.

Стећи ћемо колективни имунитет

О данима у обавезном карантину радо прича јер је успела да се одмори и наспава. Каже да јој није било тешко да се изолује од свега.

- Вељко је дане проводио у својој соби, ја у својој. Када смо се сусретали са осталим члановима породице, имали смо маске преко лица.

Можда је и боље што нам се то догодило сада и на овај начин. Ја се надам да ћемо стећи колективни имунитет кроз тај најслабији облик вируса који је тренутно активан и да други талас неће бити много јак за нас. Наравно, од тога изузимам болесне људе и оне старије од 65 година, за које сматрам да и сада треба да се пазе. Иде нам у прилог и што сада имамо искуство. Када је корона тек стигла у Србију, била нам је потпуна непознаница, која је у исто време изазвала огромну панику у целом свету. Код нас се реаговало веома професионално, предузете су фантастичне мере и зато спадамо међу земље које су преживеле најмање губитке.

Корона није покварила срећу

Популарној певачици, мајци, а од скоро и баки неизмерно је жао што је на један од најлепших дана у њеном животу бачена сенка због новог вируса. Међутим, сада када је негативна и када зна да не може да угрози своје прво унуче, једва чека да сваки секунд проведе са њим.

- Била сам свесна да је за бебу најбоље да се Вељко и ја изолујемо од ње када смо сазнали да смо позитивни. Нисам драмила, нисам патила што у тим првим данима не могу да будем са унуком, јер сам зрела жена и на прво место стављам интересе оних које волим. А у том тренутку у Жељковом интересу било је да не буде у близини свог оца и баке. Они су и даље у Тителу, јер још увек није готова соба за бебу. Мајстори су нам у кући, завршавају последње детаље, па ћемо ускоро сви бити на окупу у нашем дому. Богдана уређује собу и све се ради по њеној жељи. Није тачно да то радим ја! Ја сам сама уређивала за своју децу. Нико ми се није мешао, па нећу ни ја њој. Нисам таква свекрва, нећу бити ни таква ташта. Ја сам жена која има свој живот. Не мешам се у туђи да бих лечила своје фрустрације. Ако им затребам, ту сам да ускочим.

Без обзира на то што многи мисле да Ражнатовићи троше богатство на беби-опрему, певачица каже да то није истина.

- Жељко је једна сасвим обична беба, као свака друга, која ће брзо прерасти колица, креветац и све остало од беби-опреме, тако да је апсолутна неистина да су му колица позлаћена, да је вез на колицима ручни рад. Када су се родили Вељко и Анастасија, доживљавала сам исте ствари. Писало се да имају колевку од чистог злата, да сам је платила 200.000 евра. Било је разних лицитирања са цифрама опреме коју сам купила за њих. Понашали су се тада као да живе са мном у спаваћој соби, да имају приступ мом купатилу и кухињи.

Док соба не буде готова и док се снајка, син и унуче не врате у Љутице Богдана, Светлана своју љубав са Жељком развија уз помоћ модерних технологија.

- Свакодневно ми шаљу фотографије, гледамо се преко видео-позива. Ипак, једва чекам да се врате овде да по цео дан будем са њим. Знам да ће настати општа туча у кући због бебе, јер ћемо сви желети да је носамо, љубимо и мазимо.

Жељко личи на Вељка

Без обзира на то што поједини уз Цецино име везују само гламурозан живот, велелепну вилу, скупе аутомобиле и огроман новац, Ражнатовићева ће, ко и друге обичне баке, устајати ноћу да нахрани, преповије и успава своје унуче.

- Неће ми тешко пасти да се ноћу будим због њега. Одменићу снајку кад год јој то буде потребно. Има нас доста у кући и сви смо се већ кандидовали за улогу помоћника и уживаћемо у томе. Он ме много подсећа на Вељка када је био беба. Жељко ће се још мењати, можда ће кроз неко време почети да личи на маму. Али мени то није ни важно. Пресрећна сам што је наша породица добила новог члана. Навикла сам на бебе јер је моја кућа увек била пуна деце. Ја имам двоје, Лидија четворо, сада је дошао и Жељко. Наравно да бих волела да имам и још унучића и да нам заувек кућа буде пуна деце. Дар је од Бога када вас награди потомцима.

Вељко мења пелене

Певачица каже да Вељку ништа није тешко да уради за свог сина:

- Вељко и Богдана су преслатки родитељи, изузетно брину о својој бебици. Поделили су улоге. Док Вељко није кренуо на припреме, његова је била ноћна смена. Хранио је Жељка и пресвлачио га, максимално је учествовао у свему.

С обзиром на то да се око Цеце, где год да се појави, одмах сјати гомила фанова, папараца и новинара, питали смо је да ли ће моћи са унуком да ужива у парку попут других бака и унучића. Признала нам је да неће имати тај луксуз, али је истакла да ће наћи хиљаду других начина да се забаве.

- Не своди се дечје детињство само на извођење у парк. Могу бити дивна бака чак и ако не седим на клупици у парку док се дете игра. Ја наш однос замишљам потпуно другачије. Нека он мало порасте, па ћемо се унук и ја лако организовати.

Прочитајте ОВДЕ    у чије то облине зевају.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА