Најновије

"ДОКЛЕ ДА НАМ БОЛЕСНИК И ПСИХОПАТА УНИШТАВА ЖИВОТЕ?": Срђан Ного оплео по режиму са народом испред Скупштине!

"Ови протести морају да имају захтеве, захтевам да се обуставе поступци против људи. Нама је отета држава, а ми треба да ћутимо", пручио је бивши члан Двери Срђан Ного.

Срђан Ного (Фото: Н1 Видео принтскрин)

Он је рекао је да је у протесту од 20. јуна, а да је пре три дана дошло до експлозије незадовољства. 

"Суштина је да треба бити стрпљив, нисмо сви истог темперамента. Имате децу која не желе да мотају каблове за 200 евра, која гледају своје родитеље којима је систем уипропастио животе и ти људи су гневни, јер је прво вече сукобе иницирала полиција и не можемо их називати хулиганима, али и то је народ. Не можемо срчане момке називати хулиганима. Пошто сам позван да дам исказ, једини ја сам ушао у Скупштину. С обзирпом да је у Србији безвлашће и анархија, 21. јуна су одржани незаконити избори, органиоивао сам изборе и план је да 250 људи уђе и одржи скупштину. Ови протести морају да имају захтеве, захтевам да се обуставе поступци против људи. Нама је отета држава а ми треба да ћутимо", рекао је Ного

Коментаришући претходни упад у скупштину Ного је изјавио да је он једини ушао у скупштину и да за то сноси пуну одговорност, као и да би режим требало да пусти све људе који су ухапшени због тог догађаја.

“Нама је отета држава, отимају се наши животи, а ми треба да ћутимо док нам један болесник и психопата уништава животе. Докле треба да ћутимо?”, рекао је Ного.

Европски извештај каже да је тортура у Србији постала нормална ствар! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда/N1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА