Најновије

МИСТЕРИОЗНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ ПОТРЕСАЈУ ИРАН! Наређено да нико ништа не прича! Цео догађај велика тајна!

Ирански званичници негирају да је западно од Техерана јуче дошло до још једне мистериозне експлозије које су се током протеклих седмица догодиле у Ирану.

Експлозија у Ирану (Фото: Јутјуб)

Према наводима иранских државних медија, неки корисници друштвених мрежа тврде да су се у оближњим градовима Гармдарех и Кодс чули детонације, али тачна локација на којој је до њих дошло није позната.

У недавним инцидентима, између осталих су остећена иранска нуклеарна постројења и рафинерије нафте, а национална агенција за атомску енергију у јулу је потврдила да је у нуклеарној електрани у Натанзу дошло до пожара, који је наводно успорио рад на иранском нуклеарном програму. наводи Би-Би-Си.

У изјави за државну новинску агенцију ИРНА, градоначелница Кодса рекла је да је у граду дошло до краћег прекида у снабдевању електричном енергијом и да је он доведен у везу са једном болницом.

Парламентарни заступник Кодса такође је негирао да је у граду дошло до експлозије и додао да су прекиди у снабдевању електричном енергијом повезани са редовним активностима једне локалне енергетске компаније.

Међутим, како је известио "НЈујорк тајмс", градоначелник Гармдареха изјавио је да се детонација која се чула у том граду догодила у једној фабрици гасних цилиндара.

Од краја јуна, у неколико осетљивих подручја у Ирану догодило се више експлозија и пожара за које власти нису пружиле објашњење, а неки ирански званичници изјавили су за Ројтерс да се Израел сумњичи за бомбардовање нуклеарног постројења у Натанзу.

Упитан да ли његова земља стоји ииза тог инцидента, израелски министар спољних послова одговорио је да је "боље да се не говори" о израелским акцијама у Ирану, наводи Би-Би-Си.

Непријатељске трупе кренуле свом снагом на војску, а онда их је сачекало изненађење! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА