Најновије

ПУТИНОВ ПРВИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ И САМ ПРЕЛЕЖАО КОРОНУ: Они који негирају претњу вируса су једноставно луди!

Портпарол руског председника Дмитриј Песков изјавио је данас да су људи који негирају претњу од новог корона вируса "једноставно луди".

Дмитриј Песков (Фото: ria.ru)

"У најмању руку, они (људи који негирају постојање корона вируса) су незналице, или чак луди, у најгорем случају. Ова болест постоји, и то је посебна болест, понекад чак застрашујућа", рекао је Песков за телевизију Русија-1.

Он је додао да се 2020. година не може назвати обичном годином и истакао да се садашње генерације нису никада суочиле с пандемијом.

Песков је нагласио да је председник Русије Владимир Путин увек стављао здравље људи изнад свега, преноси ТАСС.

"Зато је, када се појавила глобална претња, било неопходно предузети брзе мере како би се помогло јавном здравственом систему да се носи са овом претњом по људске животе. И било је неопходно то урадити у целој земљи, највећој на свету", навео је Песков.

Говорећи о техникама лечења, Песков, који је и сам био у мају у болници због корона вируса, рекао је да руски лекари знају много о овој болести.

"Научили су да спасавају животе, да излече најозбиљније симптоме ове болести. Научили су да се ефикасно боре с њом", рекао је Песков.

Он је оценио да је и сам председник Русије научио много о корона вирусу.

"Током криза, Путин увек постане стручњак", сматра Песков и наводи да се руски председник увек води мишљењем стручњака када износи своје ставове.

Сиријска војска снажно ударила на џихадисте! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА