Најновије

ДАЧИЋ ПРАВИ ЧИСТКУ ЗБОГ ПРОТЕСТА: "Осуђујемо свако неслагање са председником!"

Статутарна комисија Социјалистичке партије Србије искључила је из странке двојицу чланова из Инђије који су учествовали на протестима испред Народне скупшитне, а Петар Шкундрић је разрешен дужности саветника у Влади Србије, саопштио је данас председник СПС и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

“Статутарна комисија Социјалистичке партије Србије искључила је из странке данас двојицу чланова из Инђије који су учествовали на русилацким демонстрацијама испред Народне скупштине, због поступања супротног од политике партије и нарушавања угледа СПС-а”, навео је Дачић у изјави достављеној Танјугу.

Он је поновио да ће свако ко подрзава или учествује у насиљу, а повезан је на било који начин са СПС-ом, бити смењен и искључен из СПС-а.

Додао је да ће се о одговорности Горана Тривана због напада његовог саветника на председника Вучића, расправљати се на седници Председништва.

Дачић је најоштрије осудио изјаву потпредседника Новице Тончева, о блокади пута на југу Србије, истичући да је таква изјава директно супротна политици СПС-а.

“СПС најоштрије осуђује сваку насиље, напад на институције и блокаду саобраћајница, а посебно напад на председника Вучића. Свако ко се понаша супротно политици СПС-а биће санкционисан”, навео је Дачић.

Како је режим организовао хајку на владику Григорија, прочитајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА