Најновије

ПОЛИЦИЈА ПРИЗНАЛА: МУП Црне Горе се иживљавао над митрополитом Амфилохијем! Сада је све јасно!

Управа полиције признала је да им је тужилац Никола Боричић 22. јуна наредио да пусте на слободу митрополита црногорско-приморског Амфилохија више од три сата пре него су то учинили.

Митрополит Амфилохије (Фото: Јутјуб)

То су написали у обавештењу достављеном основном државном тужиоцу Боричићу, које је он, уз изјашњење, послао Тужилачком савету.

Полиција, међутим, од дана када је поглавар Митрополије црногорско-приморске саслушан, одбија јавности да објасни због чега су и по чијем налогу сатима држали и испитивали митрополита, након наређена тужиоца да га пусте на слободу и против њега поднесу кривичну пријаву.

Тог дана поглавар МЦП незаконито је сатима задржан у згради Центра безбедности Подгорице, а инспектори су његовим браниоцима, адвокатима Божидару Милоњићу и Драгану Шоћу, говорили да тужилац Боричић сваких сат, поруком преко вибера, поставља додатно питање.

Због тога су се, након саслушања, жалили Тужилачком савету, истичући да је понашање тужиоца Боричића према митрополиту Амфилохију "било непрофесионално, морално недопустиво и намерно усмерено на физичко исцрпљивање".

Бивши обавештајац САД уверен да је Алијанси дошао крај, а све је почело због једног брода! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА