Најновије

ЛУНА ПИЈАНА ЗВАЛА ГАСТОЗА! Откривамо шта је Ђоганијева радила по изласку из ријалитија: Ненад: Пали, ћурко, не бих те такао више!

Победница "Задруге 2" и певачица Луна Ђогани напустила је трећу сезону најгледанијег ријалитија на Балкану десет дана пре финала. Како се Луна није такмичила за главну награду, ово је био очекивани потез продукције, али су њени родитељи Анабела Атијас и Гаги Ђогани, као и дечко Марко Миљковић, који су и даље у ријалитију, тешко поднели њен излазак.

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Луни није било лако по напуштању ријалитија јер је након неколико сати у припитом стању позвала свог бившег дечка Ненада Маринковића Гастоза.

Извор близак Ђоганијевој, али и Гастозу, тврди да је она по изласку из "Задруге" дошла у свој стан на Новом Београду са Савом Перовићем, где јој је он препричавао уз коју чашу пића шта се дешавало док је била унутра. Ђоганијева је полудела због појединих медијских натписа, али када је сазнала шта је Ненад причао о њој, изгубила је стрпљење и позвала га.

- Луна је већ навикла да се свашта пише и прича док је у ријалитију, а прича са Гастозом јој је ове сезоне била најболнија тачка. Саво јој је све до детаља испричао, показао јој снимке где Гастоз њу прозива, где се ограђује од ње и наглашава како се више неће дружити с њом, а како је већ прилично попила, зграбила је телефон и позвала га - наводи добро упућен извор.

Гастоз је током дана био на приватној журки у једној вили, где су он и његови бројни пријатељи, међу којима су били и Лунини познаници, оргијали на базену. Према наводима извора, Ненад је такође био у алкохолисаном стању увелико када га је Луна позвала.

- Гастоз је циркао с друштвом, опуштена варијанта, зезање на гајби. Почео је да се смеје када је видео ко га зове, а када се јавио рекао је: "Ха, ха, ха, девојко, да ли си ти реална, зашто ме зовеш?" Луна га је напала, почела да вришти и питала га како га није срамота што ју је блатио након свега што су заједно прошли, а он јој је одговорио: "Не занимаш ме у животу, човече, небитна си". Луна је наставила да га вређа, а реченица која га је испровоцирала, била је: "Ти си смрад, биће ти једног дана жао што си ме издао". На то јој је Гастоз рекао: "Пали, ћурко, не бих те такао више. Који ћеш ми у животу" и спустио слушалицу. Свима је било јасно да прича с Луном, почели су ортаци да га спрдају, али он се само насмејао и рекао: "Будала", али није желео да прича о томе - испричао је извор.

Ђоганијева се покајала што га је уопште позвала јер је испало као да га моли за разговор, пријатељство или чак нешто више, а она је само желела да рашчисти с њим и да му одговори на све прозивке.

- Саво је покушао да је заустави, рекао јој је да то може сутра много другачије да делује, али она није хтела да га слуша. Сад се боји како ће Марко реаговати ако сазна да га је звала - закључио је извор.

Оргијао на базену

Гастоз је прекјуче био са друштвом на приватном весељу, а судећи по његовим објавама на Инстаграму, с њим су у друштву биле и многе градске девојке. Алкохол и музика учинили су своје, тако да је весело друштво остало до касних вечерњих сати у приватној вили. Ненад је, према наводима извора, био управо ту кад га је Луна звала, али га непријатан разговор није омео, те је наставио да лумпује и снима своје секси другарице.

Луна: Мама, ништа не може да нас раздвоји

По изласку из ријалитија Луна је снимила неколико питања која је поставила задругарима, а која су им у току вечери пуштена у Белој кући. Прво се обратила мами Анабели, коју је питала: "Да ли си свесна да нас ништа не може да раздвоји?" Анабела је бризнула у плач и одговорила:

- Много се плашим и много ми је тешко. Део мене је изашао одавде. Извини, Лунчи, за све што сам ти у животу урадила и што си морала да слушаш моје и татине свађе.

Прочитајте ОВДЕ   шта је Цеца рекла за корону и своју фамозну журку.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА