Најновије

НОВИ ТЕКСТ ПУЛМОЛОГА КОЈИ ЈЕ РЕКАО ВУЧИЋУ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ*Е: Мајку ли вам јебем издајничку - јел сада лепо у фотељама

Обрада етно песме из Источне Србије, Попој ми, слуго царева, је изашла, чини ми се 2000, у фантастичном роцк аранжману групе Курве. Поред ове, омиљена ми је и њихова Ја то знам. Потражите их на Jутјубу, од свих су, вероватно заборављени српски Smithsi.

др Дејан Жујовић (Фото: Јутјуб)

Пише: др Дејан Жујовић, пулмолог

Певате ли ових дана? Певате ли како цар заповеда? Ја се спремам. Данима на интернету тражим оглас за нарикаче. Нећу Сварогу на ноге без женског испраћаја. Лелека и крика. Да вам се крв у жилама смрзне, мајку ли вам јебем издајничку. Запеваће нарикача и питаће вас. Питаће вас јел сада лепо у управним одборима, комисијама, фотељама? И колико српских глава коштају те фотеље за ваше дебеле гузице, прошаране хемороидима. Попој слуго царева. Попој му.

А ти, робље, ћути и трпи. Закључано у малим квадратима бетонских приградских затвора. Тугуј. Плаши се. Ћути. Заробљени у малим животима, између скромних жеља и нескромно малих могућности. Живи живот ноћног лептира. Умри безимен. Сахрањен изнад бабе, јер места нигде нема. Има ли икога да нема неког свог у болници? Нема? Честитам! Дали сте свој допринос додатном богаћењу дебила, лоповчина, превараната, убица и курвештина. Дунули сте у једра српском напретку.

О, глодари, глођите док имате шта. У нама се ђедови буде. Чујете ли то крцкање трулих костију, глодари? Немојте се надати да ће вас батинаши сачувати. Уз нас корача војска мртвих. Зато је Шумадинац најзајебанија сорта на планети. Он се уз раме са мртваком бије против тебе. Час је он мртвак, час је мртвак Шумадинац. На крају, када више не можеш разлику да направиш – то је твој крај. А када ми устанемо, сешћете до смираја дана.

Па ћемо, као код Гаса у кафани, да вам дамо блокче сами да срачунате колико сте дужни. Не покушавај Гаса да закинеш за чашицу Вињака, не брукај се. О како ће вам глодари спасти ти самозадовољни смешци са лоповских њушкица. Овај народ заслужује понос, подигнуто чело, име. Никада више да не скандира “Помози Боже…”, већ да верује у себе, да зна да је победа неминовност. Зашто? Јер га воде најбољи од свих, јер зна да нико неће издати, да смо сви као један. Да сви волимо ову земљу наслеђену од својих предака, да волимо свој град, своју улицу, своје комшије. Да се не делимо на издајнике и подобне.

Попој ми слуго царева… Попој ми док цара још увек има, јер ћеш брзо да постанеш слободан човек. Шта ћеш са том слободом? Новог господара да тражиш? Да се одрекнеш слободе избора, слободе воље и тражиш новог тиранина да уместо тебе одлучује? Новог вођу да тражиш, или да верујеш у себе? Ако знаш од дрвета сто или кревет да направиш па ти си већ сада боља фаца од Лигњослава или мене. Ти знаш што нас двојца никада нећемо знати. Ја ти честитам на томе и поштујем те. Овај други, хм па знаш и сам, не воли никога до себе.

Зато се драги моји чувајте. Носите маске и пазите се. Нема нарикача више. Нема ко да вас оплаче. А и потребни сте својим потомцима. Ми смо ово закували, ми ово морамо и да решимо, пустите децу да воде љубав, уче, боре се за своје сутра. Ми и мртви морамо ово да решимо. Да направимо земљу за живе. За вас са правим дипломама, за вас са срцем, за вас са образом.

Доста је било туге. Доста је било плача и срамоте. Време је и живи да устану. Неко вас је у куле затворио. Порушите их, напишите нове песме, будите нови људи. Зајебите Сороша и нађите у себи шта значи бити Србин. Шта значи волети ову земљу. А не мрзети никога, до пашчади из свог рода, глодаре. Да нам деца овде живот нађу, да свакога праве кичме дочекамо, а не као слуге. Па да нам је Гвоздени пук решио, пола би Русије узео. Ми смо најзајебанија сорта на планети.

Ми смо зајебани играчи, а неко нас упорно убеђује да смо нико и ништа. Зајебите нарикаче, треба да се живи. Треба ово двориште да се почисти, да оздравимо, по три пута пољубимо и државу направимо. Несигурни сте у себе? Само помислите ко је све водио ову државу. Ми можемо боље и честитије. Ми смо политиканти? Нисмо, ми смо будућа власт. Зашто? Зато што је ово наша земља, од мртвих наслеђена и нико неће трговати њом до нас.

А ви, глодари, знајте да нинђа не умире никада, и да и у смрти има стила. Чувајте се својих брабоњчића, они ће вас сјебати. Ако ова земља више мушкарце не прави жене ће је излечити. Наше докторке, учитељице, професорке, инжењерке, куварице, спремачице. И немој мислити царе, да жене бирају сигурност, јер тога поред тебе нема. Жене бирају мушкарце, ратнике и песнике, а труле корнишоне заједно са теглом бацају.

Попојем ти ја, лажни царе…

Драги пријатељи, помозимо људима који су остали без посла зато што су имали образ и кичму. Наведени рачуни се воде на мене. Сав прикупљен новац ће бити упућен Александру Обрадовићу, отпуштеним нишким жандармима и двема професоркама из Беле Цркве. Покажимо солидарност према људима који су у животу само једну грешку направили – били су часни.

Рајфајзен банка АД

Динарски
265000000576857940

Девизни
RS35265044000005631664

EUR SWIFT/BIC. RZBAATWW
USD SWIFT/BIC. RZBAATWW

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА