Најновије

РАЗБИЈЕНА СЕКТА КОЈА ЈЕ ЦИЉАЛА МАЛОЛЕТНЕ ДЕВОЈКЕ: Звали су га "Доктор" и сексуално их је злостављао под оправдањем чувеног култа!

Полиција италијанског града Новара открила је, захваљујуци сведочењу једне девојчице, постојање психо секте, која је, деловала у целој Италији висе од 30 година.

Илустрација (Фото: Pixabay)

На челу секте чије су жртве биле углавном младе жене и девојчице је 77 годишњи човекек, којега су, ословљавали са “Доктор”, а односиле се према њему као према божанству.

Чланице секте биле су подвргнуте сексуалном насиљу да би се како им је говорио вођа, “запалио унутрашњи пламен”, и биле су му потпуно потчињене, а неке је успео да сасвим изолује чак и од породица, док је другима и породицу увукао у секту.

Девојчице и младе жене биране су из добростојећих породица, секта се бавила и “прањем новца”, а вођа је одлучивао за чланице са ким могу да се друже, шта да раде, и сам је бирао са којом жртвом ће се забављати.

Полиција је открила да је вођа имао 26 сарадника, сви су под истрагом, а у примамљивању чланица уцествавали и професионалци као неке психо-терапеуткиње, власници двеју балетских школа, власници занатских радњи и други.

Према наводима полиције, чак су и девојке високог културног нивоа ризиковале и биле увучене у секту, уколико их је вођа оценио као мете.

“Нико није могао да буде сигуран да неће бити увучен у секту”, сведочила је девојчица, а детаље је саопштила полиција на ванредној конференцији за медије.

Ко је Вучићев ортак који је осумњичен за тортуру над ухапшенима, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА