Најновије

УРНЕБЕСНО: Срби узвратили Дуи Липи снимцима на којима "пева" српске песме (ВИДЕО)

Након срамног потеза светски познате певачице, Дуе Липе и њених објавао о Косову и објављивања фотографије заставе такозване Велике Албаније, она је постала предмет хумора Срба на друштвеним мрежа.

Дуа Липа (Фото: Јутјуб)

Неки су је псовали, а неки су јој одговорили на шаљив и интересантан начин.

Наиме, након њених објава брзином светлости су на друштвеним мрежама постали вирални видео снимци, односно "монтаже" на којима певчица пева и игра уз неке од најпознатијих српских песама.

Један од омиљенијих је сигурно и онај који се појавио међу првима, а где Липа наступа уз песму Весне Змијанац "Идем преко земље Србије".

Још један интересантан видео који се шири друштвеним мрежама јесу кадрови и из једног Липиног спота, које прате стихови из песме "Видовдан", коју изводи Гоца Лазаревић.

Подсетимо, Дуа је објавама разбеснела многе, те су јој бројне јавне личности са наше сцене одговориле оштрим порукама, а прва од њих била је Јелена Карлеуша која је посаветовала певачицу да своје друштвене мреже и популарност користи како би ширила мир, а не мржњу.

После Јелене, огласили су се и Слоба Радановић, Кија Коцкар, Лепи Мића, Гоца Тржан, а међу последњима огласио се и Аца Лукас.

Голу Аву Карабатић погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА