Најновије

"Заузета факултетом да би се посветила Кризном штабу!"

Чланица Кризног штаба, госпођа Дарија Кисић Тепавчевић презаузета је и обавезама на Медицинском факултету приштинског универзитета са седиштем у Косовској Митровици, због чега сматрамо да није у могућности да ревносно обавља обавезе које изискује Кризни штаб, рекла је Миљана Радојевић из Демократске странке у том граду.

Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: Јутјуб)

Радојевић каже да Кисић Тепавчевић последњих пет година предаје Епидемиологију на Медицинском факултету, због чега је и јуче била у посети Косову.

- Госпођа Кисић Тепавчевић је јуче имала предавања на Медицинском факултету, а и данас је такође учествовала на конференцији локалног Кризног штаба, општине Косовска Митровица, те сматрамо да због превеликих обавеза на универзитету и факултету није у могућности да ревносно обавља своје обавезе које изискује Кризни штаб на нивоу Србије који доноси мере и прати ситуацију са тренутним вирусом - рекла је Радојевић.

На јучерашњој конференцији за штампу локаног Кризног штаба, заменица директора Института "Батут" прокоментарисала је још једном отворено писмо лекара упућено Влади Србије, рекавши да одлука о смени Кризног штаба није на њој, као и да је министар здравља Златибор Лончар већ изнео свој став.

- Сви морамо да делујемо као један тим, без обзира на било каква наша веровања и убеђења, овде сви имамо један заједнички циљ. Свака помоћ, свака врста сугестија је увек добродошла. Ја не видим места за стварање било какве негативне атмосфере јер ми треба и мора да будемо заједно у овој борби - рекла је јуче Кисић Тепавчевић у Косовској Митровици.

Подсетимо, пре два дана се Иницијатива лекара окупљених у неформалној групи "Уједињени против ковида" у отвореном писму Влади Србије оштро оградила од републичког Кризног штаба за борбу против ковид-19 и затражила његову смену.

Тиодровић проговорио о вакцинисању грађана Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА