Најновије

СТРАНЦИ, ПОЖУРИТЕ, СРБИЈА ЈЕ НА ПРОДАЈУ! Од јануара Вучић нас задужио 3 милијарде евра! Јавни дуг достиже 30 милијарди!

У саопштењу Странке слободе и правде тврде да је Александар Вучић од почетка године задужио Србију за више од 3 милијарде евра, а до краја 2020. јавни дуг ће достићи 30 милијарди.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

“Задужио си земљу више него сви твоји претходници заједно за 75 година. Јуче купујеш бомбардере и ловце-бомбардере, а данас опет без тендера уговараш са Кинезима брзу пругу до Ниша. То су милијарде евра новог задужења, јер ми пара више немамо. Шта ће Србији нови ловци-бомбардери и од када је у сред кризе приоритет брза пруга?” Гласи питање за председника Србије.

И додали су да је посао стотина хиљада људи угрожен, а Вучић позајмљује милијарде евра за улагања од којих Србија неће имати никакву корист. Тврде да ако Србија реализује само оно што је већ договорио, Кинезима ћемо дуговати 7,35 милијарди евра.

“Човече, заустави се више, нећемо имати шта да једемо, цела земља ће радити само за камату. Схвати већ једном да то нису твоје паре и престани да се играш судбином наше деце која ће деценијама да враћају твоје дугове” поручују Вучићу у саопштењу.

Тајно наоружавање Косова у току преговора је јасна порука целом свету! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА