Најновије

ПРОФЕСОР ПРАВНОГ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Господару, избацујеш студенте, зато што нису твоји гласачи!

Као професора Универзитета у Београду мене је срамота што се ова власт овако бездушно односи према нашој будућности. Да ли ова власт зна да су испитни рокови у току и да највећи део наших студената који живе у студентским домовима немају где да остану? Како ће та наша деца да полажу испите? Да ли ова власт зна да родитељи те наше деце немају пара да им плаћају превоз до Београда само за потребе испита и смештај ван студентског дома?

Светислав Костић (Фото: Јутјуб)

Овако је Светислав Костић, професор Правног факултета Универзитета у Београду, на свом фејсбук профилу описао како се осећа поводом понашања надлежних према студентима који се представљају као главни кривци за ширење вируса и које је због тога требало отерати из дома, додајући да је однос државе и друштва према студентима срамота и брука.

- Да су та наша деца доведена у гори положај само зато што немају пара да плаћају станове по Београду. Овакав однос према српским студентима је срамота и брука! Та су деца боља од свих нас заједно. Од мене, свакако! Али се зато немилице паре деле пензионерима, верном бирачком телу Господара, док се наша будућност избацује на улицу. 

Такође, професор је позвао све студенте, уколико немају алтернативу, да му се јаве како би им помогао око смештаја за јулски испитни рок.

- Сви моји студенти са студијске групе, са вежби и са изборног предмета који немају где за овај испитни рок нека ми се слободно јаве на месинџер ако им било какава помоћ треба у погледу смештаја за овај испитни рок. То ћу ја да решим. И извините, децо, што смо вас овако недостојни - закључио је професор.

Које нове мере ће Београђани морати да поштују прочитајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА