Најновије

У ДАВОСУ ДОГОВОРЕН КРАХ СВЕТСКЕ ЕКОНОМИЈЕ: Иза свега стоје банкари, ево шта је циљ (ВИДЕО)

Гост продукције "Славија инфо" био је књижевник Александар Ного.

Aлександар Ного (Фото: Јутјуб)

Александар Ного је Давос означио као место где је пао договор о краху светске економије и тај се крах догодио у марту ове године, а све са цљем да се на крају сви морају обратити банкарима за помоћ. Он је објаснио да живимо у времену кад се цео светски поредак мења и кад се гради тотално нови.

Суђење сатанистима Ного је најавио за јесен ове године и то баш док буде у току кампања за председника САД. Оптужнице су јавно доступне и могу се видети на званичном сајту америчког Министарства правде.

По речима госта око 700 банкара углавном из Швајцарске воде 46 000 компанија широм света и то је заправо легло свих мултинационалних компанија које су блиске сатанистима и демократама.

- Нажалост и наш тренутни председник је у томе, Вучић је финансирао сатанисте преко фондације Хилари Клинтон. Тиме је себе али и Србију довео у опасност из које ће се тешко извући. Србија је данас једна од најкриминалнијих земаља која финансира сатанизам – објашњава он.

Ного сматра да је подједнако као и Вучић опасан и Драган Ђилас само је разлика у томе што је Вучић остварени психопата док Ђилас то још увек није.

Снимке иранских вежби и напад на носач авиона можете видети ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА