Најновије

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ДОКТОРА ИЗ КОВИД БОЛНИЦЕ: На излазу су биле наређане кесе, питао је сестру шта је у њима, одговор га је следио (ВИДЕО)

Доктор Дејан Жујовић, начелник дневне болнице градског завода за плућне болести, који је јуче шокирао Србију својим интервјуом на ТВ Славија у коме је изнео низ оптужби на рачун председника Александра Вучића и Кризног штаба био је и сам болестан од короне. Он је у емисији испричао сцену из болнице која му је најтеже пала.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Тужно је било док сам лежао у болници, изађем на једну дужну терасу где су све собе излазиле. Прво јутро кад сам изашао видео сам да тамо стоје све неке кесе испред излазних врата, у кесама је била гардероба. Питао сам сестре шта је ово – “остаци покојника”. Стоје ту док их неко не покупи, гардероба. Онда изађеш друго јутро и видиш човека који копа по томе. Питам га “шта радиш то”, “да ли знаш пта је то”, а он одговори “пусти ме тражим нешто”. Целог живота да не навучем гаће или чарапе не би копао по гардероби – остацима неког покојника – испричао је др Жујовић.

Он је испричао и о свом раду са пацијентима, људима на респиратору и младим људима који су преминули од короне.

Зашто је др Жујовић поручио Вучићу да не се*е више сазнајтре ОВДЕ.

Како Кризни штаб фалсификује бројеве умрлих сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА