Најновије

СУЗАВАЦ, ПЕНДРЕЦИ НА ГОЛОРУКУ ОМЛАДИНУ! "Ћале, ово је за тебе јер си умро, а није било респиратора (ВИДЕО)

Неколико хиљада грађана протестовало је синоћ у Београду након обраћања Александра Вучића да ће у Београду увести полицијски час током викенда. У мору језивих, потресних и тешких призора један је ипак испливао као потенцијални симбол и реченица која ће се дуго препричавати, а она гласи: "Ћале, ово је за тебе".

Отац би био вероватно поносан на њега (Фото: Јутјуб)

Наиме, током демонстрација испред Скупштине Србије, у програм ТВ Н1 “упао” је један од демонстраната и послао снажну поруку у камеру која је истог тренутка постала вирал на свим друштвеним мрежама.

“Сузавац, бојева муниција, пендреци, на голоруку омладину. Ћале ово је за тебе. Умро си, а није било респиратора. Много те волим, ово је за тебе и за мог сина који се родио скоро”, рекао је младић.

Репортерка Н1 га је питала од чега је преминуо његов отац, а младић је одговорио:

“Још увек нисам добио потврду. Нисам добио тестове да је умро од короне. У земунској болници није било респиратора, а на сва уста су причали да поклањамо респираторе. Знам да би био поносан на мене”, рекао је он.

Како преноси Недељник, младић који је својим емотивним иступом гануо гледаоце ТВ Н1 зове се Петар Ђурић, син је познатог уметника Љубише Ђурића, који је преминуо од короне, а на друштвеним мрежама је последњих недеља писао о својој ситуацији.

“Свог оца не могу да вратим, али истина мора да се зна.

Прошла су 3 дана од кад сам сахранио свога оца, Љубишу Ђурића академског сликара и Магистра уметности. Не могу да се отмем утиску да сам га тако лако изгубио све због немара,небриге и јаваслука у здравству државе”, написао је на свом Фејсбук налогу Петар Ђурић 18. априла.

Објасно је цео процес лечења, писао је о томе да су његовог оца у болницу примили тек када је добио упалу плућа, да није било респиратора и да је било већ, нажалост, прекасно.

Истакао је да и да је оца сахранио сам, јер су мајка и сестра блокиране у иностранству.

“Саветујем људима да своје ближње не препуштају безрезервно у руке неспособним лекарима и да не верују као што сам ја наивно веровао да лекари и власт дају све од себе да помогну болеснима”.

Од петка полицијски час до понедељка! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Noizz.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА