Најновије

ДЕМОНСТРАНТ КОГА ЈЕ СРБИЈА ЗАВОЛЕЛА, ПОКАЗАО ДОКАЗ О ВУЧИЋЕВИМ ЛАЖИМА: Очев извештај из Земунске болнице зачепио уста режиму! (ФОТО)

Петар Ђурић, човек који је током протеста у уторак увече у Београду рекао да му је отац преминуо јер није било довољно респиратора у Земунској болници, одговорио је председнику Србије Александру Вучићу и министру здравља Златибору Лончару на њихове наводе да то што је рекао није тачно.

Петар Ђурић (Фото: Јутјуб)

Ђурић је на Фејсбуку, уз извештај из Земунске болнице, Вучићу одговорио да је његов покојни отац три дана чекао на ред за респиратор.

"Вучић и Лончар се нису ни потрудили да провере да ли је то тачно, јер у својој бахатости полазе од тога да је лако попљувати неког малог и да им нико ништа не може. Колико су бахати и безобразни, ископали су моје несташлуке из школе и испљували ме јавно", рекао је.

Додао је да не спори да је био немирно дете, али је и упитао да ли се то може поредити са "њиховим перманентним лажима којима се служе".

"Очекујем извињење од председника и министра здравља. Уколико се то не догоди, поднећу кривичну пријаву за лажи које су изречене о мени", закључио је Петар Ђурић.

Подсетимо, Вучић је на конференцији за новинаре у среду рекао да је ноторна лаж изјава Петра Ђурића да му је отац умро у Земунској болници јер није било респиратора, додајући "да никад није недостајао ниједан, и да постоје протоколи".

Војска одбила наређење Вучића да се сукоби са народом! Више о томе ОВДЕ!

 

Извор: Н1/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА