Најновије

"ВАРИЈАНТА Б" ДОЗВОЉАВА УПОТРЕБУ СРЕДСТАВА ПРИНУДЕ НАД НАРОДОМ: Бивши полицајац разоткрио да је режим започео немире! (ФОТО/ВИДЕО)

По друштвеној мрежи Фејсбук је почела да кружи изјава бившег полицајца Јована Голубовића где наводи да је за немире у Београду крива сама полиција, односно они који контролишу службе, а то јест државни врх.

Запаљена полицијска возила (Фото: Јутјуб)

Да подсетимо, у Београду 07.07 је започет скуп више хиљада (по неким наводима и више десетина хиљада) грађана Републике Србије незадовољни режимом Александра Вучића.

Народ се окупљао испред Скупштине у што већем броју и узвикивали су пароле против Вучића. Протест је био миран све док се нису појавили снимци запаљених возила МУП-а Србије. 

После тога, ствари се захуктавају и полиција испаљује сузавце према окупљенима након чега настају немири по улицама наше престонице.

Међутим, на Фејсбуку се огласио Јован Голубовић који на свом налогу тврди да је полицајац у пензији и наводи да се ради о такозваној “Варијанти Б”.

То значи, да је запаљена “марица” подметнута од стране служби да би антирежимски протест прерастао у нереде.

Као доказ за то, он тврди да је то што на возилу нема регистарских таблица и да се ради о старом моделу Пежоа који је повучен из употребе.

Навео је да је “Варијанта Б” у поступању полиције када треба да се оправда употреба средстава принуде, попут сузавца, паса, коњице, ватреног оружја, итд.

Војска одбила наређење Вучића да се сукоби са народом! Више о томе ОВДЕ!

 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА