Најновије

ШОК: Певачице због короне улазе у ријалити! Све три траже по 50.000 евра да уђу!

Естрадне звезде протеклих месеци остале су без пословних ангажмана пошто су услед пандемије коронавируса сви наступи отказани. Три популарне певачице у преговорима су са продукцијом Пинк ТВ о учешћу у четвртој сезони ријалитија "Задруга".

Једна од туча у Задруги (Фото: Јутјуб)

С обзиром на то да је питање када ће моћи да се врате наступима, певачице Инди Арадиновић, Рада Манојловић и Слађа Делибашић одлучиле су да узму у разматрање предлог продукције да уђу у Имагинаријум у Шимановцима.

Како извор близак продукцији наводи, Инди је жена без длаке на језику и веома је борбена, због чега је њен профил идеалан за овакав програм.

- Инди је жена која не преза ни од чега и ни од кога! Она би се сигурно сјајно снашла у ријалитију, због тога је и добила понуду. Она иначе није узимала у разматрање учешће у оваквом формату, али с обзиром на то да дуго није наступала и да има слободног времена, ово би била и разонода, али и добра зарада за њу. Добила је понуду која се не одбија лако, али још није пресекла - наводи извор.

Рада Манојловић једна је од најтраженијих певачица, а понуда да уђе у "Задругу 4" ју је веома изненадила.

- Рада је навикла да ради, тако да јој јако тешко пада то што не може да ради свој посао. За њу то није питање новца, већ јој фали да има било какву активност. Била је више пута гост у Имагинаријуму и забављала је задругаре, тако да је имала мали увид у то како ријалити изгледа изнутра. Допада јој се та игра иако сматра да она није особа која може да се носи са притиском боравка у затвореном простору толико месеци. Она ће се због тога највероватније у зимском периоду прикључити такмичењу - објашњава извор из продукције.

Слађа Делибашић је неко ко је, пре свега, био члан породице Ђогани и зна много о односима најактуелнијих ријалити-личности, тако да њену страну приче многи желе да чују.

- Она је, пре свега, свашта прошла са Ђолетом, а и сведок је многих догађања између Анабеле и Гагија. Зна много и о свим породичним односима, тако да има она свашта да каже. Повукла се већ неколико година уназад из јавности, а сада је право време да се врати на велика врата - завршава извор.

Старлете спремне да жаре и пале

Станија Добројевић прва је старлета која је потписала уговор за учешће у четвртој сезони ријалитија. За њом је учешће потврдила и хрватска старлета Ава Карабатић, а, како сазнајемо, борби у Имагинаријуму придружиће се и Сања Станковић. Поменуте старлете познате су по атрактивном изгледу и јаком темпераменту, тако да ће њихово учешће засигурно донети многе интриге, али и сукобе.

Сума која се помиње код све три потенцијалне учеснице је, ни мање ни више, него износ главне награде за победника ријалитија, тачније 50.000 евра. Ипак, оне су звезде, тако да и не изненађује што је хонорар који оне траже позамашан. Остаје да видимо да ли ће се до почетка нове сезоне договорити и наћи на малим екранима.

Мики: Овог пута остајем до краја!

Најпознатији пчелар из Купинова Мики Ђуричић међу првима је потврдио учешће, а, како сам каже, сада због породице коју је основао мора да издржи десет месеци у ријалитију.

- Сада имам жену, дете, хоћу да нешто створим за њих. Морам да останем до краја, хоћу да отворим бизнис након "Задруге" - поручио је Ђуричић.

Прочитајте ОВДЕ  ко се фотографисао у најбруталнијем издању до сада.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА