Најновије

Тајсон претрнуо од страха, па "нокаутирао" ајкулу: Погледајте бокс-спектакл на дну мора (ВИДЕО)

Екипа Дискаверија одржала је необичан подводни „бокс дуел“ у којем је легендарни Мајк Тајсон „нокаутирао“ морског пса.

Мајк Тајсон "нокаутирао" ајкулу (Фото: принтскрин са Фејсбука)

Наиме, како преноси „Фајтсајт“, у продукцији „Дискавери Ченела“, после три подводне рунде славио је Тајсон и тако постао „Светски првак морских паса“.

Екипа Дискаверија се потрудила да кроз маркетинг „упакује“ причу око меча Тајсона и ајкуле, па је тако првобитно најављен „Тyсон вс. Јаwс“ програм, као део традиционалног „Shark Week“ (недеља морског пса).

Они су кроз ту промоцију успели да наведу гледаоце да помисле како ће добити прилику да виде бокс дуел Тајсона и морског пса. Дуел на три рунде је на крају виђен, али није био баш боксерски. Наука је била на првом месту.

Тајсон је заправо одрадио дуел на три рунде с више различитих морских паса, који је изгледао овако: У првој рунди Тајсон је морао да рони заједно са њима, док је у другој рунди пуштен на дно отвореног мора, где је циљ био да одгурнути морског пса, ако му приђе превише близу. Оно најтеже, за шта је сам Тајсон рекао да се насрмт уплашио, била је трећа рунда. У њој је Тајсон морао да ухвати морског пса у захват и доведе га у стање имобилности.

Камере су снимиле Тајсона како је у томе успео, а део снимка објављен је и на Фејсбуку „Shark Week“. Из Дискаверија су ову Тајсонову победу прогласили нокаутом, а он је добио титулу „светски првак морских паса“. На крају су захвалили гледаоцима уз објашнење како је ово све одрађено у сврху науке.

Тајсон сада поново може да тренира за меч против Рој Џонс, који је одложен за 28. новембар.

Пирамиде штите од короне! Више о томе ОВДЕ!

Извор: vesti-online. com

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА