Најновије

ДР СТЕФАНОВИЋ: Од короне се не умире, нема доказа да постоји, а Несторовић је… (ВИДЕО)

Не може да се докаже да постоји корона, јер у нашој земљи до сада није урађена још ни једна аутопсија, која би показала да је од ње неко оболео. С друге стране, невероватно како су све владе света експресно прихватиле невидљивог непријатеља.

Милорад Стефановић Блуменау (Фото: Јутјуб)

Ово истиче др Милорад Стефановић Блуменау и напомиње да је властима у Србији неко из СЗО рекао да морају овако да се понашају и ту нема врдања. До пре 3-4 године СЗО је свакој земљи издавала препоруке, али од тада те препоруке се претварају у наредбе.

– Од короне се не умире. Нисам сигуран ни да је то вирус. Шта год да је у питању, важно је да ли имунолошки систем сваког човека не мора да реагује на корону као алергијски када га уједе пчела и да га не угрози тај отров.

За борбу против ове, али и многих других пошасти је веома важан витамин Д3. Зато је боравак на здравом сунцу од изузетног значаја. Постоје и куповни витамини Д3, које можете да купите у апотеци за пар стотина динара и да се заштитите од вируса.

Знам двојицу колега који су одбили да буду чланови кризног штаба, јер су знали да морају да причају оно што им се каже и нису желели да се компромитују.

Када носимо маску, ми прихватамо да носимо тај жиг. Око 10-15 одсто лекара је свесно да је све ово превара, али се плаше да проговоре. Један пулмолог, колегиница која се успротивила јавно, после пет дана је смењена.

Др Несторовић је шармантан човек, има извесно знање и људи су стекли поверење у њега. Стекли су се услови да преузме улогу доброг полицајца, док је др Кон лош полицајац. Ни један, ни други не говоре истину, с тим да Кон баш уопште не говори истину – рекао је наш саговорник.

Шта је још др Стефановић рекао о колеги Несторовићу, вакцинама, као и о многим другим темама, погледајте у веома интересантом интервјуу.

Непријатељски дрон кренуо ка руској бази, а онда га сачекало изненађење! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА