Најновије

"ТРАГОВИ ИМ СМРДЕ НЕЧОВЈЕШТВОМ": Опозицији наплаћују, власти бесплатне изборне емисије!

Локални јавни медијски сервис Радио телевизија Пљевља прекршио је све законске, професионалне и етичке норме и стандардне бесплатним емитовањем емисије Актуелно у којој је гост, а заправо домаћин, био министар Предраг Бошковић, саопштили су из Коалиције "За будућност Црне Горе".

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

- Радио телевизија Пљевља, која грађане Пљеваља годишње кошта 300 хиљада евра, која 10 година својим запосленима не уплаћује порезе и доприносе на зараде, која држави само по том основу дугује преко 700 хиљада евра, која упркос томе константно запошљава нове раднике по налогу ДПС централе и која на платним списковима увек има и до 10 привремено и повремено запослених, дотакла је својом уређивачком политиком дно, јавно и очигледно се сврставајући на страну власти у кампањи за изборе 30. августа - рекли су из Коалиције "За будућност Црне Горе".

Они су објаснили да је пре неколико дана менаџмент Радио телевизије Пљевља наплатио 600 евра Коалицији "За будућност Црне Горе", за једносатну емисију у којој је учествовао носилац те листе проф. др Здравко Кривокапић!

- Обашњење је било да Савет Радио телевизије Пљевља није дозволио бесплатне термине за учеснике парламентарних избора 30. августа - истакли су из Коалиције.

- Али, већ јуче, бесплатна "редовна" емисија "Актуелно", у којој министар "Бијели Орао" илити министар за малверзације и лажна обећања готово сат времена бестидно, и по ко зна који пут, обмањује Пљевљаке и прича о изборима! - напомињу из Коалиције "За будућност Црне Горе".

Они питају, да ако већ не размишља министар Бошковић, за кога нема и не може бити излазне стратегије 31. августа, јер је међу онима који морају да положе рачуне након што буде уништен канцер који је разорио здраво ткиво Црне Горе, чиме се то руководе у Телевизији Пљевља?

- Која је излазна стратегија менаџмента и како ће за само петнаестак дана својим суграђанима да погледају у очи? Ако мисле да ће их се 31. августа сетити Предраг Боковић - грдно греше. Он ће да буде заузет спасавањем сопствене коже, а они остављени сами себи и нумољивом суду јавности која све види -закључили су из Коалиције "За будућност Црне Горе".

Специјални суд позвао бившег припадник тзв. ОВК, терети се за велике злочине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА