Најновије

ЈАВАШЛУК НА ВМА! Добио отказ јер се побунио! (ВИДЕО)

Бивши радник на ВМА Слободан Живановић, који је 10 година радио по уговору на месту медицинског техничара рекао је да је добио отказ,  пошто се побунио због нерегуларности пободом пријема колегинице у стални радни однос.

Слободан Живановић (Фото: HelmCast)

"Колегиница је дошла по уговору 2016.године, а ја од 2010. радим на уговор. Обећано ми је неколико пута да ће се у стални радни однос примати они који су прво дошли. Када сам покусао да се распитам како је она примљена пре мене, добио сам одговор да је то дошло с врха", рекао је Живановић гостујући у емисији "Све је то живот" у продукцији Хелмкаста.

Он је навео да је до сукоба дошло и због наређења да мора да носи маску у просторији у којој је било загусљуво, а у којој је махом радио сам. 
" Имам озбиљне здравствене проблеме и не могу да издржим на 30 степени с маском. Губио сам свест неколико пута и то су на послу сви знали, али се нико није обазирао на то. После једног сукоба око маске, када су ми запретили да ће војна полиција доћи да ме избаци, изашао сам сам с посла. Сутрадан када сам позвао да питам када радим рекли су ми усмено да сам добио отказ ", каже Живановић.

Упитан да ли је тачно да је отказ ипак добио, јер је изостајао с посла, како је поводом његовог случаја наведено у саопштењу Министарства одбране, Живановић је рекао:

"Тачно је да се у марту нисам појавио један дан на послу, јер нисам имао новца да додјем до ВМА пошто је плата која износи 24.000 динара каснила и по неколико месеци док се чекало да стигну нови уговори. У том међувремену  ми смо сви практично радили на црно. Уз све то није једини јавашлук на ВМА. Тамо ми што радимо на уговор смо одрадјивали послове колега примљених за стално за које су они добијали хонораре ", навео је Живановић.

Целу емисију "Све је то живот" можете погледати на платформи Хелмкаста на Јутјуб-у.

Аутор и водитељ Оливера Миливојчевић 

Путин и Лукашенко хитно разговарали! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА