Најновије

НАПУНИО ЈЕ, ДОК ЈЕ ИМАЛА! БИЛО ЈЕ КАО ПОПЛАВА: Маца имала с*кс за време менструације (ВИДЕО)

Ријалити звезда Маца Дискреција отворила је јутјуб канал на ком дели искуства која је доживела или жели да доживи у с*ксу.

Маца Дискреција (Фото: Инстаграм)

Сенада Нуркић, како јој је право име, отворено је причала о односу који је имала са дечком, док је имала менструални циклус.

- Ја сам јако уска. Десило се то да он мене није осетио, као ни ја њега. Осећала сам као да сам се утопила у поплави. А тад си највише напаљен. Највише гледам п*рниће кад треба да добијем и после - прича Маца и открива да то није било славно искуство.

- Он није био задовољан после тог с*кса, ја сам одмах морала да оперем постељину. Једном се десило да ме је случајно напунио, али срећа да нисам затруднела. Кажу да тад не можеш да затрудниш. Нисам чак ни попила пилулу за дан после. Радила сам то без кондома, али сам здрава и стално идем код гинеколога. Немојте покушавати с*кс са ментруацијом, није баш добар осећај а и после ћете морати да чистите - открила је она, па дала један савет свим женама.

- Мушкарци се иначе највише ложе кад им жена каже "добила сам". Мисле да тад неће да добију оно што желе. Само ће вас још више желети, а можда ће пожелети да вам га ставе и у г*зу - испричла је Маца, а све послушајте у видеу.

Секси гузу Сандре Африке погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА