Најновије

ПОНОВО СЕКС НА ФАРМИ: Гога и Филип опет у акцији, фармери их ухватили на делу! (ВИДЕО)

Филип Ђукић и Гога Алексић поново су имали секс на Фарми. Овог пута су се затворили у купатило, где га је она увела да би га искритиковала због понашања и признала му да јој се допада Немања МЦН. Док су се остали проводили, они су у купатилу имали сопствену “журку”.
Филип и Гога (Фото: Јутјуб)

Филип и Гога (Фото: Јутјуб)

– Како се тако љубиш са свима? Што нападаш све девојке, што? – питала га је она. Филип јој није дао конкретан одговор, него је кренуо у акцију. – Немој, добила сам. Само ако теби није гадно – рекла му је Гога у једном тренутку. После неког времена поново је почела да виче на њега. – Ало, алкохоличару, можеш ти да будеш нормалан? Е, нема пи**е сада! – викнула му је она. Али није остала при своме. Након тога јасно су се чули уздаси иза затворених врата, а онда се опет предомислила. – Филипе, не! Нећу да се је**мо више! – чула се она. Послушајте шта се све чуло и погледајте како их је Кристина Чанковић ухватила на делу. Први и нецензурисани секс Гоге и Филипа можете погледати ОВДЕ. Све вруће сцене у којима је Филип Ђукић задовољавао жене по ријалитијима можете погледати ОВДЕ.www.youtube.com/watch
Прочитајте још:И ОВЕ ГОДИНЕ ПРИТЕКАО У ПОМОЋ: Голубовић помаже угроженима у поплавама! (ФОТО/ ВИДЕО)РАНИ РАДОВИ: Гогине вреле акције са другарицама на мору (ФОТО 18+)МАЈКО МИЛА! Оволико пара су Јелена Голубовић, Станија и Маја зарадиле од ријалитија! (ФОТО)
Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА