Најновије

УНАПРЕЂЕНИ Ф-35 ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА: Ово су нове могућности побољшаних ваздухоплова! (ВИДЕО)

Ф-35 наишао је на неке проблеме када је први пут изграђен. Међутим, новије верзије додају побољшања авиону и његовим могућностима.

Ф-35 (Фото: Јутјуб)

Према Националном интересу, Ф-35 су се одликовале супериорним могућностима, ватреном снагом и карактеристикама прикривања, али недавно објављени видео наглашава и друге предности авиона.

Видео који је објавио капетан Андрев приказује Локхид Мартин Ф-35 Лајтинг II у низу драматичних ваздушних маневара извршених у ваздухопловној бази Лук у Аризони.

Видео започиње Олсоновим перформансом као презентацијом која глатко прелази у уску петљу, Олсон се упушта у оно што он описује као “равну, контролисану ротацију, док пада са неба”, а затим капетан полако наставља путовање.

Овај кратак видео снимак, снимљен прошлог месеца, је оно што је капетан екипе Ф-35 Олсон назвао “предело” сезоне у ваздушном шоу 2019. године и рекао, “Оно што пету генерацију бораца чини посебним уопште је мала брзина и високи угао напада маневар”

“Заиста сам поносан на оно што је наш тим постигао прошле године, али такође сам врло узбуђен због предстојеће сезоне како бих коначно могао показати пуни потенцијал Ф-35 фановима широм света”, рекао је Олсон у саопштење за ваздухопловство.

Америчко ваздухопловство се нада да ће посвећени тим имати додатну слободу и стручност да истакне јединствене способности Ф-35, да га ефикасно разликује од својих Ф-претходника и конкурентских страних модела.

Ова изведба се у великој мери доживљава као покушај Локид Мартина да задовољи критичаре услед претходних проблема са мотором и системом.

Турске снаге крше примирје у Либији! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА